Halvår

Sitter och följer Chelseas väg mot guldet i Premier League och onekligen ser det bra ut för londonlaget. Efter bara några minuter gjorde franske problematikern Nicolas Anelka 1-0 och guldet är just nu i trygga händer. Närmast jagande är som bekant Manchester United som innan eftermiddagens omgång startade låg en poäng efter och det mesta tyder väl på att det kommer att förbli så även efter eftermiddagens finalomgång.

Personligen hade jag hellre sett att United tog hem det...

Jobbade igår. Nästan nio timmar och det flöt på bra. Vi producerade det vi skulle med råge och vid strax innan klockan 14 satte jag mig på cykeln och cyklade hem, ordentligt trött. Väl hemma så blev det ryggläge i soffan. Huset för mig själv eftersom Johanna och Ellie var och tittade när moster Malins IFK Kalmar tog emot Falköping. Tyvärr förlorade IFK.
Själv valde jag som sagt soffan och kvalet till Premier League mellan Nottingham och Blackpool. En match som dessvärre Forest förlorade med 2-1 men spelmässigt var man klart bättre än Blackpool vilket bådar gott inför returen på Nottinghams hemmaplan City Ground på tisdag kväll. Jag kommer sitta som klistrad även då.

Sverige drar igång i hockey-VM i kväll när Norge står för motståndet. Norge är fortfarande ett blåbär i hockeysammanhang även om man relativt regelbundet plockar fram väldigt duktiga spelare. Allt annat än en svensk seger är förstås en oerhörd missräkning. Sveriges lag på pappret är kanske inte så där vansinnigt starkt, men många gånger är det så att när Tre Kronor spelar med ett mindre namnkunnigt lag så brukar slutresultaten bli väldigt bra.

En missräkning, eller snarare praktfiasko bjöd de finska lejonen sina supportrar på igår kväll när Danmark av alla nationer slog Suomi. Danmark är antagligen turneringens sämsta lag och Finland räknas till toppskiktet så klassen på Danmarks skräll är hög.

Ahonen har lovat att han ska hoppa backhoppning iförd skridskor från Holmenkollens stora backe om Tre Kronor tar stryk i kväll, men ett löfte från den karln bör tas med en skottkärra salt...

2-0 till Chelsea nu. Frank Lampard på straff. Didier Drogba såg ut som om han skulle börja lipa när han inte fick ta straffen. Drogba jagar skytteligatiteln och ligger i skrivande stund på samma antal mål -26 stycken- som Wayne Rooney och Drogba verkar uppriktigt mer sugen på att ta hem den individuella utmärkelsen än ligatiteln.

Nästa vecka är det bara tre arbetsdagar vilket jag uppskattar. Fler sådana veckor tack!

Min underbara dotter Ellie blev igår ett halvår gammal. Helt otroligt hur fort tiden går egentligen. Om ytterligare ett halvår kanske flickan rentav går.


Ellie och jag efter babysimmet i torsdags.

/~~/

Kommentarer
Postat av: aishamy

neej det är inte sant att drogba är mer ute efter individuella utmärkelser än ligan....annars hade han inte sagt att det fattades något förre gången då han vann gludskon!!! snälla snacka om saker du vet någonting om!!! och ja han blev lite besviken men han blev varken frustrerad eller började lipa..

2010-05-12 @ 18:07:23
URL: http://didierdrogba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0