Arbetsdag

Sitter och avnjuter söndagseftermiddagen med att slötitta på Fulham-West Ham, samtidigt som webradion går med matchen mellan Gefle och KFF i bakgrunden. Jag betalar som bekant inte 139kr för att se PPV-sändningen av Kalmars matcher av den enkla anledningen att det är inget marknadsmässigt pris på den produkten. Webradion är gratis och tillhandahåller oftast ypperliga sändningar.

Söndagen har annars mest gått i arbetets tecken. Bilvård på förmiddagen med tvätt och dammsugning och lite allmän putsning. Nu på eftermiddagen har jag och grannen satt en häck mellan våra tomter och det blev mycket bra. Visst, den har inte växt upp än, men så loångt som vi kan se så ser det mycket fackmannamässigt ut och framtiden och moder natur får sköta resten.

I går kväll hade vi lottöppning här. En ganska lugn sådan som var till ända innan midnatt. Trevligt var det förstås. Jag tycker det är vansinnigt trevligt att ta ett par bärs och prata strunt några timmar med goda vänner. Johanna hade som vanligt lagar utmärkt god mat som denna afton bestod av inbakad fläskfilé i champinjonstuvning och klyftpotatisar.


Johanna är i Nättraby och gör A-lagsdebut sedan graviditeten. Jag tror hon kan bli nyttig för unga EIS. Hon har tränat hårt och slitit ont för att komma tillbaka till matchvikten och den gamla formen och har lyckats så jag är glad för hennes skull att hon fick åka med A-laget idag.
Hennes syster Malin spelar som bekant för IFK Kalmar som igår tog en mycket fin skalp när man slog ex-allsvenska Stattena i Helsingborg med 2-1 efter att lagets fixstjärna Mamy gjort bägge målen. Jag tycker det är riktigt intressant att följa IFK Kalmar med Malin i laget, och det faktum att dom uppenbarligen står sig väldigt bra i rikets näst högsta serie förhöjer såklart intresset.

Ellie är med just Malin i Nybro och kollar på fotboll så jag har huset för mig själv och det tänker jag utnyttja på bästa sätt genom att inta ryggläge med en pilsner i soffan och bara känna att man är värd den efter dagens övningar...

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0