Tigermat

Ja, det är väl inte så mycket att orda om. TAIF var bättre på mer eller mindre hela registret än vad Nybro Vikings var. Framför allt två saker var framträdande och det var ett mer eller mindre prickfritt försvarsarbete i egen zon samt bländande avslut gjorde att man rättvistkunde vinna mot Nybro med 6-1 i en välfylld Dackehallen som under tisdagen hyste 3085 personer. En fantastisk siffra på denna nivån.

Entréavgiften på hutlösa 150 kronor för en sketen ståplatsbiljett är rent ut sagt en skymf mot era supporters TAIF.

Några av Vikings spelare betedde sig illa och framför allt då Jonny Ågren som slog sönder ett plexiglas i båset och Andreas Elofsson som med endast sekunder kvar skickade in en vattenflaska på isen. Osportsligt och onödigt. Dock finns det en positiv grej (förutom att man inte skadade någon annan än sig själva)i dessa dumheter och det är att man visar att det aldrig i helvete är OK att förlora mot Tingsryd med 6-1. Torgny Bendelin (som för övrigt fick ett par kalsonger kastade på sig) var allt annat än nöjd och något säger mig att resan hem till Nybro inte var någon glädjetripp utan snarare en sorgetur med en vansinnig coach som tourguide.

Nu är det Sundsvall i morgon uppe i Medelpad och det blir sannerligen inte någon lätt uppgift...

Mikael Ahlén skickade handskarna mot Forsander i TAIF som dock valde att ha sina kvar på. Han kanske frös om händerna den gode Forsander. Har man trugat om att bli uppbjuden så dansar man när turen kommer. Så är det. Ahlén fick fem minuter plus game misconduct medans Forsander fick två minuter och en redan avgjord match blev ännu mera avgjord.

I kväll blir det långpromenadmed Ellie för att sedan följa V64:an samt slutspelshockeyn medans Johanna tränar. Onsdagskvällar är en skön kväll. Tror till och med Barca spelar i kväll vilket innebär ett evinnerligt zappande mellan kanalerna. På fredag är det V65 i Kalmar och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sugen. Intresset har väckts här på jobbet så vi får väl se vad som händer.

Har ätit en alldeles fantastisk köttgryta till lunch i matsalen idag. Dock börjar middagsrasten ta slut så därför är det dags att spotta i nävarna och börja jobba igen.

/~~/Kommentarer
Postat av: Tappen

2-0 efter första perioden var en bonus. Sen var Taif bättre i andra med mkt hjälp av en mkt ojämn amerikansk målvakt. I tredje perioden spelade man sen bara av matchen. Beträffande tuppfäktningen så var nog inte Forsander feg utan kunde regelboken.... kastade handskar ger matchstraff och med lite otur och en nitisk domare avstägning. Här tycker jag svenska regelboken är kass, gör som i nhl ge 2+2. Läste i nån blaska att spelaren som slog sönder plexit skulle få betala det själv..... inte så kul då dem inte är direkt billiga. 1a set till Taif 6-1. 3085 bönder.... bra siffra

2010-03-24 @ 16:17:33
URL: http://jennymelin.bloggagratis.se/
Postat av: Ante

Tappen: TAIF var bättre egentligen hela matchen

och vann välförtjänt och rättvist, inget att snacka om. Davenport i målet var inte bra, men hade för dålig hjälp av övriga spelare. Med det stabila spel Tingsryd visade upp igår slår man Nybro 97 gånger av 100.Vad beträffar Forsander så var han såklart smart som inte slängde handskarna, men jag uppmärksammade att han var väldigt sugen på att få till ett bråk sekunderna innan, och jag menar att eftersom regelverket ser ut som det gör så bör man om man varit med och uppviglat till en fight också deltaga när det väl smäller sedan, annars bör man hålla sig undan i förstaskedet. Ett slags "hederskodex" om man nu kan tala om det i dessa sammanhang. Nu har jag ju dock inte en aning om vem av herrar Ahlén och Forsander som var den mest drivna parten, det kan för all del lika gärna ha varit Nybro-spelaren och i så fall får han skylla sig själv.

2010-03-24 @ 17:13:37
URL: http://www.yzerman.se
Postat av: j-o

Beträffande biljettpriser,I Nybro har en ståplats kostat 100:- i grundserien,i Dackehallen 80:-,så anledningen att Taif har höjt priserna är nog att transportsträckan är över och nu börjar allvaret

2010-03-24 @ 21:30:03
Postat av: Ante

j-o: Jag tycker ändå att 150 kr är åt helvete för dyrt för att se två division 1-lag mötas. Dock är jag medvetet om att det är helt valfritt att gå dit. I Nybro har en biljett kostat 100 kr (vilket också är ganska dyrt) hela säsongen och gör så även nu under kvalserien. Transportsträcka eller ej så bör nog TAIF vara mer rädda om de otroliga supportrar man faktiskt har. Trycket i Dackehallen i igår var enormt.

2010-03-24 @ 21:36:36
URL: http://www.yzerman.se
Postat av: j-o

Tyckte du det var tryck i Dackehallen igår,då skulle du varit där mot Vita Hästen,jag får väl värva över dig till nästa säsong

2010-03-24 @ 21:47:14
Postat av: Ante

j-o: Då får du nog kämpa på ganska bra om du ska lyckas med det...

2010-03-25 @ 06:16:35
URL: http://www.yzerman.se
Postat av: Tappen

tappa 4-1 inte bra men 5-4 räcker....... 9pinnar och xxmål efter.... kan bli århundradets comeback ju.. Jag tror Nybro går upp!!

2010-03-25 @ 21:59:05
Postat av: Tappen

Beträffande biljettpriset så är det för dyrt helt klart! Men det konstiga i sammanhanget är ändå att 3000pers kommer. I Nybro kommer bara folk när det är 0kr i entré (mariestad)eller när det kommer ngt publikstarkt bortalag (KHK,Taif,Oskarshamn) och då är det inte hemmapubliken som drar upp siffran. Det är det som just nu är lite av Nybros problem. Elakt sagt brukar man ju säga att Nybro är medgångssuppotrarnas Mecka. Blev lite långrandig men skyller på rökiga drycker samt att jag är ledig i morgon:) Se nu till att säta v75an! ps! Jag skulle lätt betala 500spänn för att se Taif slå Nybro 7dagar i veckan:)

2010-03-25 @ 22:22:35
Postat av: ...

Tingsryd 3 9

Sundsvall 3 7Oskarshamn 3 5

Enköping 3 3

Olofström 3 3

Nybro 3 0

2010-03-25 @ 22:34:46
Postat av: j-o

Hej Ante,rätta mig om jag har fel,var du inte och sökte medlemskap i taif på kansliet i tisdags?

2010-03-26 @ 21:55:04
Postat av: Ante

j-o: Hehe... Njaae inte riktigt. Jag var med Franzéns gäng när de hämtade sina säsongsplåtar. Men ett mycket trevligt kansli med trevlig personal hade ni!

2010-03-26 @ 21:57:43
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0