Skor

Efter sjudeltävlingar i VikingBowlingen så är nu tävlingen avgjord. Föga överraskande så vann jag hela tjottaballoet i en fullkomligt överlägsen stil och är därmed inte bara rik på självförtroende utan även på pengar. Förstapriset i vår mytomspunna tävling ligger på hela 160 000. Förvisso ören men ändå. 160 000 ören är fler 159 999 tusenlappar som jag brukar säga... Frisk vann förvisso deltävlingen men det var av föga intresse för toppstriden då jag, bortglömd som vanligt, smög upp till en stabil andraplats trots att ingen riktigt såg mig komma. Lasse Franzén fick nesan att inkassera sistaplatsen såväl i deltävlingen som i totalen och besvikelsen var enorm hos TAIF-mannen.

På söndag blir det hockey i Nybro. Oskarshamn, ÄRKErivalen IKO kommer på besök och får jag inte se ett Nybro som närsomhelst bytt bort sin morsa mot ett powerplayså blir jag besviken. Vinna är inte i och för sig inte allt, det är det enda...

Markku Ahonen bör skaffa sig bra skor inför alla baklängespromenader till EIS matcher kommande säsong...

I morgon åker vår familj till Korrö för att där bli lite tyngre. Vi ska fira min kära moder som fyllde 50 häromdagen med pompa och ståt på fin restaurang. Ska bli himla trevligt!

Ville bara ge i från mig ett livstecken!

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0