Halvslappt grepp

I kväll blir det en tur till grannkommunen Kalmar för att där inhandla ett styck frysskåp, en mp3-spelare och en mus. Musen är till datorn och är således varken en glädjeflicka eller ett djur, så de tankarna kan ni slå ifrån er genast.
Jag vann ju lite pengar på hästarna i helgen och i stället för att spela bort dom valde jag att lägga dom på ovanstående tingestar som för en lång tid framöver ska påminna mig om vilken sjuhelvetes travspelare man är...

Vädret ute gör ingen glad. Snöslask och regn i luften blandat med perioder av minusgrader gör att vi arma stackare som trotsar Kung Bores lite halvslappa grepp, och cyklar till jobbet har ett rent helvete på spåriga cykelvägar. Men det handlar om att bita i hop och trampa på.

Mästarnas Mästare är det bästa TV-programmet sedan Simpsons började sändas.

På tal om att trampa på så cyklade jag i går ett 40-minuterspass på motionscykeln (som enligt envisa rykten en gång ska ha tillhört Markku Ahonen varför den är på gränsen till oanvänd...). Jag körde någon form av intervallträning och svettades som en gris och har i dag relativt stora problem med krämpor i så gott som alla muskler i det bakre mittpartiet av kroppen.

Nybro ångar på i Allettan. I går vann man på nytt på bortais. Denna gång mot Skövde. Resultatet var dock 0-0 efter full tid och förlängning varpå straffar fick avgöra tillställningen och där drog Nybra det längsta strået. Vikings målvakt, junioren Pontus Mattsson visar prov på stor skicklighet och har hittils gjort allt rätt sedan han fick chansen sedan de ordinarie två målvakterna blivit skadade. Jag antar att de får svårt att peta Mattsson när de kommer tillbaka.

Sverige är inte den stolta handbollsnation man en gång var...

Tampa åkte på en stjärnsmäll när man i hockeyvärldens mest klassiska arena, Madison Square Garden, förlorade med hela 8-2 mot NY Rangers. Inte bra. Lightningspelarna ska enligt uppgift ha gjort säsongens bottennapp och det är väl bara att hoppas att så var fallet.

Med Ellie är allt bra. Hon har upptäckt sina händer och tycker framför allt att dom är utmärkta att gnaga och sutta lite på när det inte finns mat eller napp att tillgå. I kväll ska hon vara hos sin farmor och farfar under tiden Jojje och jag åker till stan.

Fick utmärkta provsvar idag... Sådant är alltid skönt!

Nu dags för att jobba en stund till. I morgon är det fredag vilket är en morot som heter duga!

/~~/

Kommentarer
Postat av: Papphammar

När får vi se dig träna med JIF igen?

2010-01-22 @ 08:49:25
Postat av: Ante

Papphammar: När tid och motivation finns.

2010-01-22 @ 12:53:09
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0