Bibeln

Så börjar så sakteliga även denna arbetsveckan lida mot sitt slut och någon sa en gång att livet mest består av måndagar och fredagar vilket jag nog på ett vis kan hålla med om. Nu är det förvisso torsdag idag, men den dagen är i regel bara ett litet hinder på väg mot helgen. Det är dock ingen sund sysselsättning att hela tiden gå och längta efter helgen eftersom man då på sätt och vis längtar livet ur sig, och det gör i alla fall inte jag.

Nybro Vikings tog en mycket fin skalp nere i Malmö i går kväll när hemmastarka Pantern slogs tillbaka med 2-1. Det bådar gott inför "årets match" mot TAIF i Victoria på söndag. Hade varit förträffligt att fälla tigern ytterligare en gång, och eftersom vanan verkar finnas att fälla stora kattdjur så borde tre poäng på söndag inte vara någon omöjlighet...

Är lite spänd på att se vad prästen ,som i kväll kommer att göra ett hembasök hos oss för att samtala om det stundande dopet, vad hon har för punkter som hon kan tänkas vilja diskutera med oss. Känns lite som forna tiders bibelförhör, ett för hör jag skulle ha oerhört svårt att klara av då jag inte läst många ord ur bibeln. Dock har jag en plan att någon gång i alla fall göra ett försök att läsa den. Säga vad man säga vill, men bibeln måste väl vara den mest klassiska bok som någonsin skrivits?

Var träningsfri igår, men i tisdags kväll lirades det innebandy under två timmar i Flygthallen. Jag var för kvällen utrustad med målform utöver det vanliga och gjorde väldigt många mål. Dock vet jag av gammal erfarenhet att det där vänder väldigt väldigt fort. På morgondagens träning sitter antagligen inte ett enda skott.

David Elm fick ytterligare ett inhopp på kontot i går kväll när Fulham vann med 1-0 mot Portsmouth. Elm har nu inhopp i tre raka Premier League-matcher. Det är bara en tidsfråga om när första målet kommer.

Kalmar FF fick stryk mot FC Köpenhamn i träningsturneringen Copa del Sol i Marbella,Spanien. 2-1 till danskarna efter att en viss Cesar Santin avgjort tillställningen med kvarten kvar. KFF såg dock ut som ett mycket gediget lag som nog med största sannolikhet lär återfinnas på övre halvan av Allsvenskan även denna säsong. Måste dock erkänna att jag tycker att det är oerhört tråkigt att titta på träningsmatcher i i princip alla idrotter. Det är liksom något som fattas.

I dag har Ellie blivit vaccinerad. Alldeles nyss faktiskt. Har inte hunnit att kolla hur det gick, men om flickan är lika tuff och hård som sin far så lär det gått utan problem...

/~~/


Kommentarer
Postat av: Axel (maulvaktajäveln)

Vi alla minns hur tuff och hård du va efter lenhovda matchen efter en viss spark i marken:)

Så hoppas dottern är lite tuffare iaf haha

2010-02-04 @ 15:11:59
Postat av: Ante

Axel: Jag som trodde att den incidenten fallit i evig glömska. Jag har hört rykten om att Lenhovda har blivit tvungna att spela på en annan hemmaplan nästa säsong eftersom dom inte lyckades att täppa till hålet...

2010-02-04 @ 16:59:16
URL: http://yzerman.se
Postat av: Tappen

Håller med vad gäller träningsmatcher! Dock spelas det väl en träningsmatch i Nybro på söndag? Visserligen lär ju Taif vinna men snart börjar den riktiga säsongen med Play off och förhoppningsvis kvalserie. Den ultimata kvalserien vore Taif,Nybro,Troja(blä),Oskarshamn,Karlskrona (knappt troligt men bra publikt) Nyköping (lite hetsk stämmning på läktaren och lite kravaller hör ju till :)). För Övrigt kommer jag med lördagens v75 vinst att köpa upp Kalmar Hockey och ta dem till sm-guld :).

2010-02-05 @ 10:44:19
Postat av: Ante

Tappen: Det låter som en utomordentlig kvalserie. Jag vågar nåstan lova att i alla fall TAIF och IKO kommer att vara med i den serien. Möjligen även Troja. Nyköping har jag dålig koll på. KHK och Nybro får nog vänta något år till, men Nybro kan absolut överraska och ta sig dit även om det krävs en hel del tur då. KHK fixar det aldrig iår även om tanken är kittlande. Syns vi i morgon?

2010-02-05 @ 19:53:38
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0