Nummer två

Andra inlägget för dagen och det tillhör sannerligen inte vanligheterna, men när tid och lust finns så varför inte. Skrev tidigare att det denna tisdag var hjärt-och-lungräddning anpassat för räddning av bebisar och småbarn. Detta var inte riktigt korrekt då denna kurs äger rum först i morgon. Detta innebar en så kallad frikväll för mig vilket inte alls är fel.

Började denna frikväll med att jobba över en dryg timme vilket innebar att jag inte var hemma förrän runt fem och efter lite gos med dottern och en utsökt köttbullemiddag signerad Johanna har vi mest hängt framför TV:n hela familjen och började med att "avnjuta" matchen mellan Åtvidaberg och Kalmar FF som slutade mållöst. Maken till sömnpiller var länge sedan jag lade ögonen på. KFF hade förvisso två ramträffar men itne ens de chanserna kändes direkt farliga. Kalmar började inte bra i fjol och göra det inte i år heller, men snart bör man nog ta säsongens förta seger och i min mening var det i kväll endast Henrik Rydström som kan kvittera ut ett godkänt betyg i denna oerhört lama 0-0-match på Kopparvallen. Denna poäng var för övrigt den första ÅFF tagit i Allsvenskan sedan typ Stilla Havet upptäcktes.

Raka motsatsen utspelar sig just nu på Viasat Fotboll när Barcelona och Arsenal bjuder på stor underhållning. Leo Messi gjorde ett äkta hattrick i första och får inte den grabben priset som världens bästa spelare efter denna säsongen så kan dom nog lägga ner den utmärkelsen. Han dominerar i världens bästa klubblag på samma vis som Cristiano Ronaldo skulle dominera norrettan...för damer. Häftigt att se.

TAIF sumpade oväntat sitt jätteläge ta kommandot i jakten kring de två allsvenska hockeyplatserna när man föll mot IK Oskarshamn i Dackehallen med 2-4. Tingsryd kanske helt enkelt inte är redo för de stora pojkarna ännu. Det faktum att man ännu inte tagit poäng mot något allsvenskt lag talar sitt tydliga språk att man trots allt har lite mer att jobba på. Nybro fick även dom stryk men där gick tåget redan förra helgen.
Ska TAIF ta sig upp så gäller det att prestera som bäst när det gäller som mest under de två kommande matcherna (hemma på fredag mot Enköping och en antagligen direkt avgörande på söndag mot Sundsvall).

Har snart läst ut Mons Kallentofts otäcka deckare Midvinterblod. Mycket bra bok, men stundtals får jag ilningar längs ryggraden. Jag är grymt imponerad av folk som kan skriva en berättelse på det viset. Läs boken så fattar ni.

/~~/


Kommentarer
Postat av: criz

inga kommentarer kring harju till tampa?

2010-04-06 @ 22:45:04
Postat av: Ante

criz: Det glömde jag helt bort att nämna. Det får bli nästa gång.

2010-04-07 @ 06:03:04
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0