Terror

Jag har det inte så väldig lätt på jobbet idag så här dagarna efter Nybros tunga förlust mot Tingsryd. Jag för utstå det mesta och det krävs en tränas själ för att stå emot Franzéns terror. Nybro spelade med största sannolikhet bort sina chanser till en allsvensk plats i och med förlusten och på fler än ett sätt är det nog kanske lika bra. Nybro Vikings anno 2010 har inget att hämta i landets näst högsta serie varken spelmässigt eller heller ekonomiskt. Nu är inte säsongen slut än och allt kan fortfarande hända, men i vilket fall som helst lyfter jag på hatten för Bendelins manskap som gjort en säsong som varit mycket bättre än vad jag kunde föreställt mig med många fina och minnesvärda matcher i bagaget.

Var är solen??

I kväll blir det hjärt-och-lungräddningskurs för bebisar. Ja det är förstås inte bebisarna själva som ska deltaga utan vi föräldrar som ska få livsviktig information om vad som ska göras om oturen är framme. Tre timmar sägs den ta och detta innebär att jag missar FF:s match och även stora delar av CL-fotbollen, men för den informationen jag ska få käns det relativt oviktigt. Hoppas förstås att jag aldrig ska behöva använda de kunskaperna, men som sagt, om det behövs är man nog väldigt glad att man hoppade över fotbollen på TV...

Lasse Johansson gjorde enligt uppgift en godkänd debut i EIS. En assist noterades han för i EIS vinstmatch mot Nättraby igår.

Tillbaks till jobbet...

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0