Lunch

Lunchrast igen här i gruvan. Har just slevat i mig ett kvarts ton spaghetti och köttfärssås för på så vis ha krafter att utföra mitt jobb på bästa sätt i eftermiddag. Tror det ska gå bra. Vi har förlängd arbetstid dessa veckor från 38,5 till 41 timmar på grund av det myckna orderläget. En halvtimme om dagen är inte så betungande att jobba om ni frågar mig, det får man "spänta" i med emellanåt och hoppas på att man har igen det  om man själv behöver ledigt någon gång.

Barcelona-Inter i kväll. Det är en match som har oerhört höga förväntningar på sig. Barca måste vinna med två, helst tre mål för att vara säkra på att kirra en plats i klubblagsfotbollens allra största match Champions League-finalen som spelas i slutet av maj.
Zlatan säger att kvällens match är den största i hans karriär och det vittnar väl om matchens dignitet och status bland spelarna som deltager i turneringen. Jag tror faktiskt att Barcelona gör vad som krävs och slår ut Internazionale från CL och får således möta Bayern München i finalen.

Jävlar vad trött jag var i morse. Hade kunnat gett mycket för att fått ligga kvar.

Detroit Red Wings gjorde processen mycket kort med årets uppstickarlag Phoenix i den sjunde och avgörande konferenskvartsfinalen. Man  vann i öknen med klara 6-1 efter bland annat två baljor av kaptenen Nicklas Lidström som för övrigt fyller 40 år idag. Det märks inte på hans framfart på isen. Lidström är fortfarande en sann högklassback i världens bästa liga i världens tuffaste lagsport. Imponerande. Nu möter svenskkolonin Detroit Douglas Murray och hans San José i konferenssemin i vad som kan bli en riktigt häftig serie.

I kväll håller Ellie och jag ställningarna där hemma. Johanna är i väg och tränar så Ellie och jag ska bland annat gå ut och gå en långpromenad, efter det blir det nog en tallrik gröt kan jag tro.

Nu hägrar ett par timmars slit till!

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0