Huvudet på spiken

Har fortfarande inte kunnat skaka av mig besvikelsen efter Kalmar FF:s bleka insats igår. Blev inte gladare av att läsa tidningarna i morse, för där fanns inga konkreta svar i intervjuerna efter matchen på vad man ska göra för att vända skutan. Det är dock i sådana här lägen man skiljer pojkar från män, det är nu det är dags för just männen i KFF att gå in och visa hur en slipsten ska dras. Man förfogar över Allsvenskans bäste tränare och en av de bredaste trupperna så en tabellplacering ens på undre halvan vore enligt mig en svag säsong.

Håller för tusan till och med med Markku Ahonen när han jämför vad som skulle hända om en industriarbetare hade en sådan dag på jobbet som Kalmar FF hade igår. Där slog du för en gångs skull huvudet på spiken, gubbskrälle...

Hjälp Charlie Dziobek och Liza Jensen att vinna Östrans bröllopstävling.Fina priser sägs utgå till den som vinner tävligen. Rösta på bara, det är gratis.

I kväll blir det av allt att döma ett par timmars innebandyspel. Har haft väldeliga problem att hitta formen där, men hoppas på en vändning i kväll. I vilket fall som helst så ska det bli skönt att röra lite på sig.

Nu är det dock dags att återgå till jobbet.

/~~/

Kommentarer
Postat av: Tappen

Blir div 2 på nya arenan? :)

2010-04-20 @ 16:55:23
Postat av: charlie

Man tackar Ante, tusen tack

2010-04-21 @ 12:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0