Uppsnack

Sitter mest och inväntar kvällens landskamp mellan Sverige och blåbäret i sammanhanget, Malta. Allt annat än seger är givetvis otänkbart. Helst med en fyra, fem bollar. Startelvan är enligt uppgift densamma som senast mot Ungern vilket förstås innebär att JIF är representerat i form av Rasmus Elm som jag tror stänker in sitt andra landslagsmål i afton.
Malta är ännu poänglösa i detta kval och mycket tyder som sagt på att de kommer fortsätta vara det även efter denna onsdag, och om så inte är fallet behöver svenskarna inte längre fundera på VM för i så fall varken kan man eller förtjänar man en plats i 2010 års världsmästerskap i Sydafrika.

Denna grabben kan lira gitarr...

På jobbet tycker jag dessvärre att det börjar osa lite materialbrist igen. Inte bra nu när vi har ångan uppe. Nytt produktionsrekord på vår avdelning i förra veckan och sådana siffror lär inte bli aktuella såvida inte material finns.

I går var jag och utövade den ädla och ack så underskattade sporten innebandy i Vatten&AvloppsVatten-hallen. Två timmars grillning blev det och trött som en zimbabwisk skördetröska var jag efter denna tidsrymd. Har sannerligen inte längre samma kondition som en gång var fallet, men jag kände igår att den i alla fall har börjat röra på sig i rätt riktning. Så har även vågen vilket känns kul. Passade på att väga mig i eftermiddags hos barnmorskan när vi var där på besök och noterade en sänkning. Jojje hade emellertid inte tappat vikt utan snarare tvärtom. 16-17 kg har kvinnan lagt på sig under graviditeten och då återstår ändå två månader. En manlig ordentlig förkylning är som vi alla vet förstås värre och jobbigare, men efter den åkomman vet i fan om inte en graviditet hamnar...

På lördag är det en heldag vill jag lova. Jag ska representera inte mindre än tre A-lag under dagen. Först så är mor och dotter Sjöndin plockat ut ett sanslöst vinnande team bestående av balnd andra undertecknad (misstänker jag i alla fall, jag ställer upp om hjälp behövs) till att kränga kaffe och kakor på Emmagården under Emmaboda marknad. Efter detta så bär det i ilfart av upp till Forsen där JIF ska få lite tuffare motstånd än vad som var fallet senast när vi styckmördade Bodabruk. Skruvs IF står på andra sidan ochi den hysteriska form vi trots allt befinner oss i så tror jag förstås på tre poäng. Nu har förvisso inte Mourinho tagit ut laget ännu, och med min tämligen låga kapacitet inom fotbollen så vet jag förvisso inte heller om jag ska vara med ännu, men det ger sig.

Vad jag däremot vet är att jag när det gäller mat och dryck slår det flesta. Tillfälle att bevisa detta ges redan på lördagsaftonen då en lottöppning hemma hos Johannes och Linda skall avbockas. Jag gillar lottöppningar och jag gillar mat, dryck och trevligt sällskap så lördagen har alla möjligheter att bli en mycket trevlig dag!

Nu ska jag gå och tillreda lite fotbollskorv inför matchen. Matchen som Sverige vinner med 6-0 för övrigt.



/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0