Plikt

Zlatans återkomst till Milano blev kanske inte riktigt den succe han hoppats på. Visserligen spelade Ibrahimovic mycket bra i Champions League-matchen mot sina gamla kamrater i Inter,men borde nog ha satt någon av alla de fina chanser han hade. Barca var annars enligt mig klart bättre än Inter,och Zlatan var klart bättre än Eto´o. Matchen slutade 0-0 men var likvälen mycket underhållande tillställning.

Annars rullar dagarna på jobbet på. Redan torsdag igen och snart en ny helg att njuta utav. I morgon kommer jag att åka till travet i Kalmaroch vill det sig riktigt bra så är jag ekonomiskt oberoende efter den resan. Sanningen är väl dessvärre att jagnogkommer varalika ekonomisktberoende som innan,men förhoppningvis med ett kul minne i bagaget.

Hade snickarhjälp hemma igår till att stabilisera upp ett trappstaket. Allt gick mycket bra så nu är detmålning av trappa och hela faderittan som står näst på schemat. Det är kul att fixa med grejer... om det blir bra vill säga.

Bistert värre var det i morse när kvicksilvret knappt orkadesigöver nollan. Endast två grader var det och för första gången denna säsong åkte handskarna på under den dagliga cykelturen till gruvan.Gruvan som denna veckan är en stor profil fattigare då vår skald/allsmäktige Lasse Franzén är hemma på grund av en snorkråka i näsan.Nä, skämt åsido så hoppas vi på attdu snart kommer tillbaka!

Jag har börjat att titta på Superstar på TV3. Faktiskt ett väldigt bra program. Är faktiskt imponerad av många av våra "avdankade" stjärnor.

Nu kallar plikten och precis som den gamla kungen hade som valspråk så går "plikten framför allt"

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Superstars på TV?

Har de filmat Vikinghowlingen??? :-)

2009-09-18 @ 09:06:52
Postat av: Ante

AK: Ja, typ...

2009-09-18 @ 23:17:52
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0