Avgjort

Innan kvällens festligheter börjar nere på bowlinghallen tänkte jag väldigt väldigt snabbt att sammanfatta säsongens sista match. Dessvärre blev det ånyo en förlust, men eftersom Flygsfors inte mäktade med att göra mer än fyra baljor på oss så bibehöll vi andraplatsen och slutade därmed på andraplats i tabellen bakom överlägsna Vissefjärda.

Vissefjärda som dagen till ära besökte IP med full trupp iklädda guldhattar och ett mycket glatt och trevligt humör och firade seriesegern som mästare i kavaj. Ett kul inslag tycker jag, med värdiga vinnare av serien, som förhoppningsvis får en fortsatt trevlig kväll på Eringsboda Brunn.

Tänkte inte bli mer långrandig utan ville bara redovisa poängutdelningen i Yzerman-cupens sista omgång.
Utdelare idag var jag själv, och jag delade ut poängen enligt följande:

*** Henrik Ahlström
**  Oskar Ahlström
*   Dennis Randewall

Eftersom cupen redan innan matchen vunnits i överlägsen stil av säsongens i särklass bäste JIF:are Henke Ahlström så hade poängen i dag inte den största betydelsen men den skall ändå utdelas.
Vi får se hur cupen ser ut nästa år, men förhoppningen är förstås att kunna få den att leva vidare då den varit mycket populär. Jag lyfter på hatten för äldste broder Ahlström som är årets bästa spelare i Johansfors IF.

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0