Egentligen

Tror nog att jag utan större svårigheter skulle kunna vänja mig vid att jobba halvtid. Det måste vara så en arbetsdag var tänkt från början. Så som min vardag ser ut just nu skulle jag som sagt nog vilja att den såg ut för jämnan. Uppstigning runt sju, efter diverse toalettbestyr så blir det en kvart-tjugo minuter framför datorn där jag uppdaterar mig på nattens NHL. Efter detta kommer dagens pers då det är dags att fysiskt förflytta från hemmets varma trygga vrå till en kontrast av det samma. Fyra timmars arbete senare så är man hemma igen och lägger sig på soffan med Ellie på magen och Johanna vid sidan av och en halvtaskig film på TV. Jag tror det är så en arbetsdag är tänkt att vara egentligen. Egentligen.

Erik Edman önskar nog att han legat hemma på soffan i stället för att bli fullständigt förnedrad på White Hart Line igår kväll när Tottenham körde över Wigan med 9-1. Enligt medierna var Edman mer eller mindre inblandad i samtliga baklängesmål. Han ska tacka sin lyckliga stjärna att inte Dick Magnusson spelade i samma backlinje för då hade herr Edman fått den så smärtsamma klassiska "dickblicken" som drabbade oss mindre begåvade försvarsspelare på den tiden det begav sig i LBK. Då ville man förvisso av planen så en sådan blick var kanske vad som hade behövts igår.


Erik Edman hade en tung dag i London.

Skulle ha sett Tampas match i går kväll mot Atlanta. Lyckan var total när för en gångs skull ESPN America gjorde sig mödan att sända blixtarna. Matchen skulle börja tidigt (23.00) och jag tog mig tilld et klockslaget med viss möda ska tillägas. När sändningen skulle börja visade det sig att amerikanarna lyft ut hockeyn ur tablån för att istället sända...en repris av en förbannad jävla collegematch i amerikansk fotboll. Svårt nedstämd gick jag och lyssnade på matchen via webben i stället med efter en mållös första period så gav jag upp och gick till sängs. Tampa vann senare matchen med 4-3 men matchen skulle ha sänts på TV. Dåligt.

Har varit med Ellie och Johanna på BVC idag för att konstatera att flickebarnet mår prima. Hon har ökat i vikt precis som hon ska och hade även blivit lite längre. Ytterst lite men ändå, det kan kanske vara för att hon sträcker på sina ben lite mer nu men hon känns längre och större än vid födslen. Hon är oavsett längd och vikt helt fantastisk och världens finaste lilla tjej.

Förvisso bajsade hon mig i handen när jag skulle lyfta av henne från vågen på BVC men när jag är 90 år så är det eventuellt hon som byter blöjor på mig så det jämnar väl ut sig i det långa loppet.

Sitter även med pappren till Skatteverket där flickans namn ska ifyllas och det är bestämt att hennes fulla namn blir Ellie Cecilia Sjöndin. Då är det förstås många av de manliga läsarna som snappar upp att jag inte heter Sjöndin i efternamn utan Johansson och att jag då varit toffel och vikt ner mig. Jag svarar helt ärligt på den frågan och konstaterar att jag är en toffel utan desslike och gav mig i efternamnsdiskussionen fortare än J:et i mitt efternamn var uttalat. Men jag tror att Ellie själv väljer att byta till mer robusta, mer solida Johansson när hon växer upp, och då är jag där och hjälper henne med det. Tills dess får väl Sjöndin gå bra...

Robin Söderling är fan inte dålig. Han spöade Nadal i Mastersslutspelet denna eftermiddag.

I morgon är det ånyo innebandy i Flygthallen. Två matcher avklarades i fredags och det var kul som vanligt. I morgon är det ett lite längre pass så det vill till att vi blir folk. Henke Medin borde snart kunna vara tillbaka tycker jag. Hälsenan har aldrig varit väsentlig i din spelstil ändå så jag räknar med att du dyker upp i morgon.

P4 blir stämda för denna historia. Tragiskt. Historien är fantastiskt rolig och jag tycker det är märkligt att någon surdeg någonstans bara orkar bry sig...

/~~/

Kommentarer
Postat av: HM

Det har du rätt i, men det är ju den du kommer att slå på med ditt tillhygge till klubba:-). Fick jag bara går ditt för min sjukgymnast så skulle det bara blir tråkigt för dig att bli uppsnurrad av haltande spelare. Förvisso skulle det bli jämnt då:-). Tyvärr det kommer dröja innan jag är tillbaka:-(

2009-11-24 @ 09:09:55
Postat av: Martin

HM: Fan så som du lyfte vikter, cyklade och trallade så glatt om att den här skadan inte va så farlig, och inga speciella förbud fick du, bara att du skulle använda din pjäxa till sko hela tiden, då borde du ju kunna använda den när du spelar innebandy oxå=)

2009-11-24 @ 12:16:39
Postat av: HM

Om jag skulle gå dit med denna pjäxa och dominera, som jag troligtvis skulle göra så skulle det vara förnedrande mot dom som känner sig krya:-)

2009-11-24 @ 20:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0