Smält ost

En knapp timme kvar tills kvällens idrottsliga övningar nere i Flygthallen där 90 minuter innebandy står på schemat. Det är faktiskt ohyggligt underskattat att motionera på den sena fredagseftermiddagen eftersom man när man kommer hem kan knäcka ett par burkar och äta någonting som inte klassas som direkt nyttigt med i alla fall lite gott samvete.

I kväll blir det till att se Idol. Kan inte förstå det, men jag har börjat tycka om programmet. Mariette är den rättmätige vinnaren, de övriga är minst en klass sämre.

I morgon blir det Kalmartravet för familjen (lite ovant att använda uttrycket "familjen") då Jojje och Ellie uttryckt en önskan om att få följa med så det ska bli trevligt. Brorsan och Nathalie följer också med. Jag tänkte ta hem storkovan i morgon av den enkla anledningen att den 25:e inträffar alldeles för jävla sällan och att försäkringskassan sannerligen inte strör pengar över mammalediga egenföretagare. Så just därför har jag planerat att plocka hem et iallafall sexsiffrigt belopp på Kalmartravet i morgon. Det slutar antagligen precis som vanligt med förlust men förhoppningsvis blir det en trevlig eftermiddag som eventuellt avslutas med en bit mat i Kalmar under kvällen.

Tampa spelar fortsatt bra. Så pass bra att jag skulle kunna skriva spaltmeter om laget och dess framfart. Ska i ärlighetens namn erkänna att jag har under en längre tid funderat på att starta en en renodlad hockeyblogg som jag ska uppdatera parallellt med denna. Yzerman-bloggen var som namnet kanske antyder från början tänkt att vara just en sådan blogg, men eftersom den stora lokala massan finner det föga intressant att dag ut och dag in läsa om det, så gav jag med mig väldigt fort. Jag får se hur jag gör med hockeybloggen. Skulle vara roligt med en parhäst...

Steven Stamkos lär få en plats i Team Canada i OS. Kom i håg vart ni läste det först.

Jag vet inte om ni som är i ungefär min ålder kommer ihåg Camilla Karlqvist (numera Gervide) från högstadiet. Det gör ni förmodligen. Jag hittade via hennes Facebooksida till hennes blogg där hon lägger ut sina egna låtar som hon skrivit och framför själv. Camilla sjunger fantastiskt bra och bloggen är väl värd ett besök!

Vår underbara dotter Ellie mår som en prinsessa så här den andra fredagen i hennes liv. När man är 12 dagar gammal är man inte stor. Men söt...ojojoj vad söt. Ellie har varit på studiebesök med Johanna nere på Flygt i dag för att bli uppvisad för mina jobbarkompisar. Flickebarnet sov förvisso sig igenom hela den situationen men drog likväl den mesta uppmärksamheten till sig.


Ellie och jag på BB

Nu ska innebandysviden på och armbågarna vässas för i kväll ska det vinnas innebandymatcher

/~~/

Kommentarer
Postat av: panen

bra bild. har glömt att gratta er,oföråtligt.

2009-11-20 @ 20:11:02
Postat av: Anonym

bra bild. har glömt att gratta er,oförlåtligt.

2009-11-20 @ 20:12:32
Postat av: Ante

panen: Det är lungt! Ja, visst var det en ganska bra bild!

2009-11-20 @ 21:13:10
URL: http://yzerman.se
Postat av: Nicke.G

Ellie är förvisso bara 12 dagar gammal men det dröjer inte länge innan hon önskar sig körkort och man sitter där och undrar vart tog åren vägen. :-) Men ni vet att ta vara på denna tid på olika sätt. Jag önskar er en ängång all välgång och lycka till er alla.

2009-11-21 @ 00:51:55
URL: http://nicke-grozdanovski.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0