Svidande kritik

Midsommaren är i antågande och därmed blir det säkert lite glesare mellan inläggen under helgen kan jag tro. Det lär nämligen bli en hel del dans kring midsommarstången för mig. Och när jag inte dansar äter jag sill. Och när jag inte äter sill så dricker jag snaps, så då blir det inte mycket tid över till bloggandet under denna högtid antar jag.

Sanningen är i och för sig att jag varken dansar eller äter sill särskilt mycket...

Kritiken efter vår mindre lyckade match i går har varit svidande från många håll, men det är ju nu grabbar det gäller att bita ihop och fullständigt skita i vad "isbjörnspittar" och annat löst folk tycker och tänker. För jag råkar veta att det finns dom som tagit illa vid sig. Vi gjorde en dålig match och det är väl alla som var med med fullt medvetna om. Sådant händer. Sådant händer till och med alldeles för ofta för nästan alla fotbollslag. Jag kan berätta en sanning för er allesamman: vi kommer med största sannolikhet göra fler dåliga matcher under säsongen. Det finns bara ett enda lag hittils i serien som gjort det bra och det är Vissefjärda som verkligen dominerat serien, och leder den helt rättvist. Innan serien började fanns det så klart både förhoppningar och förväntningar på att Johansfors IF skulle vara i precis den sitsen som våra rödvita antagonister just nu befinner sig. Men nu är det inte så, och det är förstås tråkigt på alla sätt och vis. Men att ge upp på grund av skadeglada gubbskrällens blogginlägg och några halvtaskiga resultat kan väl ändå inte finnas på kartan? Nu gäller det att visa vilka vi är och gå ut på Flöget på tisdag i en av säsongens tuffaste matcher och ge allt. Visst kommer det att bli jättesvårt att ta oss förbi VGIF, så pass mycket måste vi rannsaka oss själva och inse det, men det är inte omöjligt ännu.
Vi hade en jättefin trend innan debaclet mot Flerohopp med två starka bortasegrar mot St.Sigfrid och Skruv och i de matcherna vann vi på grund av att vi ville vinna mer än motståndarna och kämpade. Det räcker jättelångt i sexan. Vi måste hitta tillbaka dit igen, och det kommer vi göra.

Vi har en sjuhelvetes fest i och med 80-års-jubileet nästa lördag och då ska stämningen vara på topp oavsett hur resultaten i säsongens matcher sett ut. JIF är en stolt och fortfarande (emellanåt )pigg 80-åring som förtjänar att hyllas!

Då W&WW inte är öppet på grund av stoppdag så är det just nu fredagskväll. Det är mycket fredagskvälar numera...

Sveriges U21-lag spelade skiten ur Vitryssland och jag hoppas att Tre Kronor var där på studiebesök och lärde sig hur man piskar skiten ur ett vitryskt landslag. Själv såg jag tyvärr inte matchen men har hört från fullständigt lyriska jobbarkompisar att grabbarna gjorde det fantastikt. Jag frågade Lasse Franzén hur det gick för Rasmus Elm och han sken upp som en sol och förklarade att han varit "väldigt bra". Det Rasmus, om du läser detta, det är det absolut bästa betyg man kan få. Det bästa betyg jag någonsin fått av min hårfagre vän är "på gränsen till helt jävla oduglig på fotbollsplan". Men då var jag på toppen av min karriär! Nu vill jag se italienarna kräla i stoftet när de svenska vikingarna visar var skåpet ska stå...

Jag önskar er alla en trevlig midsommar!

/~~/





Kommentarer
Postat av: panen

ät sill,det behöver du för din benskörhet. renberg är från piteå, det var tre det år en till?

2009-06-18 @ 02:35:10
URL: http://dansa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0