Blomster

Det underbara sommarvädret håller fortfarande i sig och enligt prognosen så ska det bli ihållande även över största delen av nästkommande vecka vilket jag tackar och bockar för då jag just inlett min semester.
Denna tisdag var min andra dag i ledighetens tecken och den allra största delen utav den har tillbringats på Vita Sand i gott sällskap av Jojje,Malin och Liam som testade på att bada i havet vilket han sannerligen uppskattade.

Annars har resten av dagen gått åt till att gräva i landen här på tomten. Vi har lite projekt som till slut ska innebära mindre blommor och följdaktligen fan så mycket mer lättskötta blomsterland. Efter avklarad tjänst i blommornas tecken blev det andhämtning på altanen med en alldeles underbar öl som gjorde att man blev människa igen. En ordentlig laddning tacos dukades upp på det och så vips så var man både mätt nöjd och belåten. Har dock tänkt att fullborda en i övrigt väldigt bra dag med en relativt stor pokervinst på nätet. Nu lär inte det ske, men man kan väl få drömma.

Kan inte släppa Magnus Hedmans klavertramp. Samma doping som Ben Johnson ertappades med under Seoul-OS 1988. Jag kan ju tycka att om man ändå ska dopa sig så borde man väl rimligtvis ta ett preparat som man inte kunde upptäcka genom ett enkelt blodprov redan 1988. Missförstå nu inte detta, jag är strängeligen emot doping, men om jag ändå av någon anledning skulle bli tvungen att använda sådana preparat så hade jag haft bättre fantasi.


Ben Johnson med stanozolol i kroppen 1988



I morgon är det den 1 juli. En del som inte har så mycket annat att fira firar halvårsafton i kväll, dock inte jag. För ett inbitet hockeyfreak som undertecknad så är 1 juli den dag då transferfönstret åter öppnar och alla free agents ska hamna i nya eller för all del även gamla lag. En stor dag i NHL. Vad värre är, är att Vincent Lecavalier aka Gud, är ett av de hetaste namnen för en trade. Jag hoppas förstås han blir kvar, och tror nog faktiskt att han blir Tampa trogen.

Kvällen har fördrivits i soffan framför den nya Bond-filmen Quantum of Solace, ja förvisso är den inte så jävla ny längre men för mig och Jojje var den det tills för någon timme sedan. Ganska kass film om jag ska vara ärlig. Men jag fullständigt älskar Daniel Craig i titelrollen. Jag tycker han är helt suverän även om handlingen i Bondfilmerna numera blir mer och mer svårförstådda. Eller det kanske är jag som blir trögare, men det finner jag inte som speciellt troligt.

Tyskarna vann tyvärr EM-finalen för U21-orna mot England med ultraklara 4-0. Jag har svårt för Tyskland i de flesta avseenden, så även fotboll. Faktum är att jag hellre hade sett vilket annat lag som helst vinna turneringen än tyskarna. Inget personligt mot de grabbarna som uppenbarligen gjorde det väldigt bra för bundesrepublikens räkning. Nä, mer för att jag som sagt inte har mycket till övers för Tyskland. Dock dristar jag mig så pass mycket att jag emellanåt åker dit och handlar bärs... Men det får räcka. Svenskarna skall dock vara nöjda med sin insats och framför allt för att dom ingjutit hopp och tro i svensk U-fotboll igen!

I morgon kan det eventuellt bli en tur till Kalmar för diverse inköp. Jag hörde ryktas om ett IKEA-besök och som ni alla vet är man numera ett tunnbröd, vilket innebär att man följer med utan att knysta...

Nu ska jag försöka spela av lite löst folk sina pengar på Svenska Spels pokersajt.

God natt!

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0