Lipsill, del två

Matchen igår mot Flygsfors slutade tyvärr med ytterligare en förlust. Efter att Flygsfors avgjort matchen i ett av matchens allra sista anfall så så fick man alla tre poängen i en match som hade två ansikten som så många gånger förr när JIF är i farten. En bra halvlek och en dålig. Dessvärre är den bra halvleken inte lika bra som den dåliga är dålig om jag uttrycker mig så.

Vi spelade i alla fall så här
MV: Axel Karlsson
YB: Charlie Dziobek, Henrik Svensson
MB: Henrik Ahlström, Oskar Andersson
YM: Henrik Nordström, Johannes Medin
IM: Zoran Cipra (C), Anton Gustafsson
ANF: Adam Wellrup, Oscar Ahlström (+)


AVB: Dennis Randewall (in 55), Andreas Johansson (in 35, ut 55) Andreas Cornelsen ( in från och till), Martin Johansson.

Vi tog tidigt ledningen i matchen efter en riktigt bra start med konstant tryck mot Flygsfors mål. Oscar Ahlström tryckte in bollen redan efter fyra minuter i efterspelet från en hörna. JIF fortsätter att spela helt OK genom förat halvleken men Flygsfors är på intet sätt ofarliga och skapa många farligheter som Axel ständigt avvärjer, ibland med hjälp av träverket.

I andra halvlek är det många trötta ben i bägge lag men Flygsfors verkar minst trötta och kvitterar en kvart in efter att domaren givit hemmalaget en ytterst ytterst tveksam frispark i straffområdet efter en "hemåtpass". Efter detta så skapas det farligheter åt bägge hållen men inte förrän det återstår endast två minuter kommer avgörandet. Dessvärre faller inte det åt vårt håll utan hyperfarlige Agim Hasani på topp i hemmalaget kan nicka in sitt andra mål denna ljuvliga junikväll och därmed avgöra matchen.

Sammanfattning
Flygsfors- JIF, 2-1.
0-1, 4 min, Oscar Ahlström
1-1, 60 min
2-1, 88 min


I Yzerman-cupen föll i dag turen på ett av de trognaste fansen som klubben har nämligen Nicke Grozdanovski som plockade ut följande mannar.

*** Axel Karlsson
**  Zoran Cipra
*   Oscar Ahlström

Detta innebär att det är Axel som välförtjänt får äran att bära Rasmus Elms bindel under jubileumsmatchen på lördag mot Bodabruk!

I sammandraget ser det nu ut så här:

16- Henrik Ahlström
9- Zoran Cipra
6- Oscar Ahlström
5- Johannes Medin,Axel Karlsson
3- Adam Wellrup, Peter Andersson, Robin Franksson
2- Andreas Cornelsen
1- Henrik Svensson, Anton Gustafsson



I övrigt ställer jag mig starkt frågande till Markku Ahonens senaste inlägg där jag denna gång är en lipsill. Jag undrar bara varför? Du gnällde ju för tusan Markku för att ingen i JIF brydde sig om dina "passningar" och dylikt. Och när jag väl svarar, förstås även jag med glimten i ögat då tjurar du ihop för det? Hur ska du ha det?  Om det är din linje att skapa intresse kring matchen genom att ge varandra skit, så visst, då kör vi på den men rannsaka dig själv och framför allt sluta lipa själv. Jag menar, en tuff finsk "machoman"som du själv bör väl tåla ett mothugg?

När JIF som lag för närvarande kanske itne spelar sin allra bästa fotboll så gör i alla fall yngste brodern Elm just nu det. En fantastisk insats av samtliga svenska aktörer på planen i går och det är med enorm glädje jag ser fram emot Sveriges drömsemifinal på fredag mot England. Då jag för övrigt arbetat min sista dag innan semestern. Jag tror att jag känner mig i fullständig harmoni just då. En fin semesterpresent hade varit en finalplats från u21-landslaget!

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0