Elektronik

Har snart tagit itu med dagens uppgifter som bland annat har innefattat dammsugning, handling,tvättning av bil, diskning och sedan har även en NHL-match i från natten hunnits med på morgonkvisten.

Sitter faktiskt och väntar på att Gantebo IBK:s fixstjärna tillika dragplåster, Daniel Karlsson ska komma och hämta upp mig då jag och brorsan och han ska ta en snabbtur ner till Karlskrona för att där handla diverse elektronik.


Gantesbo spelar för övrigt hemma ikväll för er som är intresserade. Klockan 19.00 mot Ryd om jag inte missminner mig.


Karlskrona ja, som jag sag så skall elektronik inhandlas. Karlsson skulle handla en helt ny dator medans undertecknad, som uppenbarligen inte har samma löneutveckling som de Runes-anställda, får nöja mig med en skärm till detta gamla åbäket som trots allt fyller sin funktion väl även om den nu befintliga skärmen ser ut att vara något som finnarna spårade ryssar med under vinterkriget. Så därför har jag beslutat i enighet med chefen att vi är i skriande behov av riktig utrustning.


I går kväll var brorsan och jag uppe i Nöjeshuset för att spela några serier bowling. Med den katastrofala släktkampen i bakhuvudena så var det mer eller mindre med svansen mellan benen som vi masade oss upp till hallen. Vi drog igång och redan efter två rutor så kände man att det var ett annat ljud i skällan denna kväll och spelaet stämde stundtals riktigt bra för undertecknad som noterade 162, 146,121 och 101. Ett fullt dugligt facit för mig. Brorsan hamnade drygt 50 poäng bakom mig så således anser jag att jag en gång för alla har bevisat vem av han och mig som behärskar spelet bowling bäst. Man kan säga så här, Martin är ungefär lika bra som mig i spelet utan klot... Men där slutar sedan likheterna.

Bilen har fått sig en tvätt i dag också och jag ska erkänna att jag lät den få sin behövliga dusch i Runes tvättautomat. Jag tycker det är ganska smidigt att tvätta i den när det är mycket salt och skit på vägarna eftersom den apparaten även tvättar underedet vilket kan vara lite bökigt att göra själv. Sedan är det in i helvete bekvämt också. Det sticker jag inte under stol med.

Som sagt så kikade jag på NHL-hockey i morse. Jag brukar spela in matchen som sänds på Canal + eller NASN, om jag är ledig morgonen efter för att sedan duka fram lite frukost och sedan bara njuta av en förhoppningsvis bra hockeymatch. Nattens match var den mellan Detroit och Dallas i Red Wings hemmaborg Joe Louis Arena. Svenskkolonin Detroit var fullständigt överlägsna sina motståndare och vann med klara 6-1efter en drös svenska poäng. Kronwall gjorde tre assist bland annat och Zetterberg gjorde 1+1.
När Red Wings spelar på topp finns det inte många som slår dom.
Tampa lirade också i natt. Bortamatch i Arizona mot det av Wayne Gretzky ledda Phoenix Coyotes. Lightning började starkt och tog lednigen men det skulle visa sig att Gretzky hade proppat i sina mannar ordentligt med havregrynsgröt för efter matchen var det prärievargarna som stod som segrare med 3-2 och sparkade därmed undan benen för Tampa som den senaste tiden gnetat ihop en del poäng. Denna gången blev det inga och nu väntar tuffa bortamatcher borta i väst för mina hjältar.

Vilket oerhört debacle jag utsatte mig själv för i går kväll i kommentarsfältet till det förra inlägget. Henke Medin, med signaturen HM, kaxade som vanligt om att TAIF skulle göra processen kort med Nybro vid ett eventuellt möte och att Tingsryd skulle ta den enda platsen upp i allsvenskan om bägge lagen hamnade där. Jag svalde kroken med hull och hår och gick till motangrepp. Dock utan kött på benen. Jag högg tillbaka på att jag tyckte att en förståndig man som Henke Medin nog allt borde ha koll på att det är två platser upp i allsvenskan och inte en som han utgav information om.
Förnedringen blev total när det ganska snabbt uppdagades av signaturen Hontan,att den gode Medin haft rätt och i och med omstruktureringen av allsvenskan, där den serien bantas, så blir det i år bara ett lag som går upp från den negativa kvalserien.
Detta kan tyckas vara en oerhört fjantig sak, men det är jag som kommer att få höra detta varje gån jag träffar Medin nu under det närmsta året.
Som du märker Medin blottar jag strupen offentligt i hopp om attvi kan lägga denna incident till handlingarna!

Är numera stolt medlem i en whiskyklubb som består av idel nära vänner som under Crille Lundins ledning kommer att träffas vid ett antal tillfällen varje år för att smaka på nya whiskysorter. Ska bli oerhört tillfredställande. Om jag har förstått det hela riktigt så är första provningen den 31/1 nere hos Lundin i Karlskrona.

Man börjar även bli lite nervös inför På Spåret i afton. Lisa Syrén och Johan Wester (som jag aldrig i helvete kunde föreställa mig vara så klipsk) möter Mari Jungstedt och Rikard Olsson.
För er som inte har tänkt att titta på när Ingvar Oldsberg och hans manskap levererar högklassig underhållning, väntar Let´s Dance antar jag och jag ordar inte mer om den saken. Bloggerskan Isabella Löwengrip alias "Blondinbella" ställer upp och eftersom hon blivit så framgångsrik tack vare sin blogg så borde ordförande Randewall i allafall få en plats i "Kockduellen" eller kanske rent av "Top Model" eller liknande då jag finner hans blogg ganska mycket mer intressant än fröken Löwengrips.

Nu måste jag sticka. Men jag vill önska alla en riktigt skön fredagskväll!

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0