Peter den store

Peter Forsberg verkar ha gjort sitt för svensk ishockey. Tyvärr. Foppa fanns inte med på uppvärmningen i kväll till MoDos match hemma mot HV71 och senare förklarade hockeyikonen att han avbryter sitt comebackförsök. Denna gång tror jag dessvärre blir hans sista farväl till hockeyn.
För egen del är Peter Forsberg kanske den allra största idrottsmannen detta avlånga land någonsin fostrat. Jag är för ung för både Björn Borg, Ingemar Stenmark och Ingo. Så jag måste säga att jag tycker det är jättetråkigt när även Forsberg 468:e comeback gick åt helvete. Någonstans hade man en dov förhoppning på att Foppa skulle få representera Sverige vid ett sista stort mästerskap vid de olympiska spelen i Vancouver om ett år, men nu tror jag att de drömmarna är förbi.
Jag hoppas jag har fel, men jag tror att Peter Forsberg nu har gjort sin sista match. Tyvärr för alla oss som älskar ishockey.
Gillar man vad "Peter the Great" har åstadkommit under sin karriär så är änkarna är väl värda att titta på...

Annars är det med relativt tunga ben denna svinkalla tisdag har bearbetats. Dock inte för att livet i sig har varit tyngre än vanligt denna dag, nä mer då för att ett spinningpass modell värre kördes igenom i går kväll. En styck snygg instruktör och sexton fotbollskillar var vi som tillsammans tog oss igenom detta. Jag ger mig fan på att instruktörer i spinning måste ha ett visst mått av vackert utseende eftersom dom vet då att ingen kille med självaktning någonsin skulle få för sig att ge upp under ett sådant pass. Det var självklart ingen som gav upp av de sexton som deltog, men jag kan tänka mig att om det hade varit en hane med ofördelaktigt utseende och likadan utstrålning på ledarcykeln, ja då hade nog ett flertal övervägt bastun efter en kvart...

Träningspasset var riktigt bra, och jobbigt, precis som ett träningspass på försäsongen ska vara. Att det är svettigt att utöva spinnig, det vet nog alla som gjort det, men att man eftersvettas i en hel natt efteråt var nytt i alla fall för mig. Gjorde en dundertabbe i går när jag smörjde in ansiktet med någon form av gegga, då jag var fruktansvärt torr i detsamma. Dock gjorde denna substans att jag blev ännu jävla varmare under natten så numera tänker jag inte använda sådana attiraljer något mer. Jag ger mig fan på att dom var torra i ansiktet på stenåldern också, men då hade inte Nivea startat sin verksamhet och jag tror att dom överlevde likväl. Visserligen levde man kanske inte lika länge då, men den låga medellivsslängden berodde med all sannolikhet inte på torra ansikten.

I morgon kommer jag och Jojje att dra en sväng till Nybro för att uträtta lite ärenden. Min kära sambo hittade ett par fina skridskor på Blocket här i Emmaboda som vi har varit och inhandlat idag. dessvärre så var slipningen inte den bästa så det ska Awes få titta lite på i morgon. Ska även inhandla mig ett par hockeyhandskar om jag hittar några billiga.
Inte nog med det, vi ska även slå till på en extern hårddisk till denna dator då den börjar bli ganska matt av diverse musik, fotogrefier och dylikt. Det är vad som står på agendan under morgondagen...

På söndag bär det av mot den kungliga huvudstaden för att där kika lite på när AC/DC rockar loss. Jag har sett AC/DC en gång tidigare, då i Göteborg och Scandinavium, och det var en grymt bra show. Hoppas på något liknadne på söndag.

Såg också att Mötley Crüe kommer till Sverige. Borlänge närmare bestämt och deras festival som jag tror kallas för Peace & Love. Jag blev med ens sugen på att åka då jag blev smått frälst i Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee och Mick Mars sedan jag läste deras ytterst kontroversiella självbiografi, The Dirt. För er som vill veta hur man levde som rockstjärna på 80-talet så rekommenderas den... Den stora frågan är väl hur fan det är möjligt att alla fyra lever idag.

Nu tar vi kvällen.

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0