Selleri

Laddar för fullt inför den oerhört tuffa drabbningen i kväll då det vankas hockeymatch i Victoriahallen. David Strand som är head coach/GM/center i vårt lag har ett tufft jobb när han i afton ska formera femmorna som till antalet nog kommer bli nästan tre. Någon av oss kommer också få den tvivelaktigt roliga uppgiften att stå i mål. Vid förfrågan kommer jag vänligt men bestämt att tacka nej då jag inte har vad som krävs modmässigt för att ställa mig mella stolparna. Nu är det förvisso endast spelare av Henke Medins och Micke Axelssons kaliber som återfinns i det andra laget vilket har gjort att frågan har väckts huruvida vi inte bara ska placera en liggande hockeyklubba på mållinjen då vi starkt ifrågasätter våra motståndares kompetens att få upp pucken. Så kallad puck-impotens.
Nä, skämt åsido så hoppas jag att detta blir lika vansinnigt skoj som förra fredagen. Men eftersom vi i dag spelar med domare och målvakter så finns det ändå ett visst mått av allvar i det hela, och det gör det ännu roligare!
21.10 i Victoriahallen denna fredagskväll...

...så det innebär att jag missar finalen av tidernas bästa program, På Spåret. Lisa Syrén och Johan Wester möter Jessika Gedin och Hans Rosenfeldt. Personligen tror jag firma Syrén/Wester plockar hem denna segern som i en liten ask. Tycker Johan Wester är smått fantastisk. Vem minns inte hans suveräna roll som brandmannen Kaj-Åke " Kajan" Hansson i underbara HippHipp?

I går blev forsens senaste och kanske starkaste nyförvärv klart när Peter Fagerström valde att lämna Lindås/Långasjö och göra comeback i sin gamla klubb. Peter kommer att bli oerhört värdefull för oss. Nu ser vår trupp bättre ut än vad den gjort på ett par år, så en placering bland de främsta är den givna målsättningen för oss. Tror personligen att det kommer att bli ett riktigt getingbo däruppe. Det finns en hel drös med lag som jag anser kan vinna serien. Men viktigast är att vi är ett av dom lagen som har chans på avancemang. Jag börjar längta så smått tills det drar i gång, det är inte så vansinnigt långt kvar nu. Träningsmatcherna är bara någon helg bort, och sedan går det fort.


Så här ser han alltså ut vårt senaste nyförvärv! Peter Fagerström.



Vi tränade i går och det var en ordentlig skara blåvita tappra själar som deltog. Jag räknade inte men drygt 20 måste vi varit. det är bra det. Förhoppningsvis blir lika många under morgondagens praktik på konstgräset.

Blir imponerad när jag ser EIS damer träna. Snacka om uppslutning på deras träningar. I torsdags måste det ha varit minst 30 fotbollssugna damer där nere för att träna efter oss. Och jag vet att det nästa alltid är grym uppslutning på deras träningar vilket imponerar lite på mig.

Förra årets succé med Yzerman-cupen kommer att fortsätta även i år. Dock med en nyhet. I varje match kommer en ny person att plocka ut de tre bästa forsarna och i den mån det går kommer inga spelare själva få göra det. Istället kommer hängivna JIF-supportrar få den äran. Nicke Grozdanovski, Johnny Elm, Anita och Krister Klevtun,Pakke Adolfsson, Andreas Klevtun, David Elm, Sofia Randewall,Martina Andreasson med flera kommer alltså, om dom själva vill, att dela ut poängen denna säsong. Även Lasse Franzén kommer att föräras detta uppdrag då han har lovat att vid minst ett tillfälle bege sig ut till Johansfors IP för se en match.I de bortamatcher där inte så många JIF:are är med och tittar kommer jag att ta beslut hur det ska lösas då. I allra värsta fall göra jag det själv. Och skulle jag inte vara med faller turen till Dennis.
Pettan vann fjolårets tävling och blev prisad med en otroligt vacker tröja som förkunnade detta faktum. Pettan lär vara sugen på att lägga vantarna på en ny tröja denna säsong, men konkurrensen kommer att bli stenhård. Jag tror att Robin Franksson kan bli en dark horse i år. Det finns mycket fotboll i den grabben.

Vilket jävla mål Alex Ovechkin gjorde härom natten.Tyvärr hittar jag inte klippet på youtube.  Man måste ha i åtanke att det är inte Åseda han spela mot heller uatan världens bästa spelare. Och ändå är han så briljant att det ser ut som han möter just Åseda... Jag lyfter på hatten för världens bäste spelare just nu. Trots Evgeni Malkin,Sidney Crosby,Martin Brodeur och Vincent Lecavalier. Ingen av dom har just nu samma potential som den unge ryssen. Vilken lirare... Och jag avskyr i grund och botten Washington Capitals.

Halv nio är det amling i Victoriahallen i kväll... Ett SMS från GM Strand trillade nyss in...

Emmaboda IS herrlag åker till Spanien på träningsläger. Ett kul initiativ tycker jag. Tänk vad skoj att åka iväg hela truppen till Spanien, vilken grej. Bra jobbat får man lov att säga! Kan tänka mig att soldyrkaren i deras mittförsvar är hjärnan bakom resmålet...
För forsens del blir det nog en träningsvecka på IP känns det som, och en träningsvecka där är inte att förakta alls. Pizza från Enis efter lördagsträningen och ett par kalla tjeckiska pilsner gör att en träningsvecka på IP inte är så dum alls.

Det går åt fler kalorier att äta selleri än sellerin innehåller. Så för dig som vill banta så är det att rekommendera att käka selleri..

/~~/



Kommentarer
Postat av: Freddy

Bland dom klippen finns målet http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/

Dock så slår det ju inte det han gjorde liggandes bakom ryggen som måste vara ett av dom sjukaste någonsin. http://www.youtube.com/watch?v=vzbmI6-YSnQ



F ö så syns vi ikväll. Må bästa lag vinna =)

2009-02-20 @ 19:13:26
Postat av: Nicke G

Jag ser det som en ära att få vara en av "jurymedlemarna" i Yzerman-cupen och då jag kommer att se de allra flesta bortamatcher så är jag tillgänglig för betygsättning även efter dessa matcher.

2009-02-22 @ 15:30:21
URL: http://nicke-grozdanovski.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0