Ukulele

Det går inte att komma ifrån det, men mycket av snacket på jobbet och för all del även i hemmet har handlat om helgens fotbollsturnering, Nybro Open.
Det finns uppenbarligen ett oerhört intresse för fotboll i kommunen så därför berör inomhusturneringarna mycket mer, och många fler än man tror.

Sett med ett par dagars perspektiv så gör Johansfors IF en fin turnering med en mycket hedrande semifinalplats och riktigt bra spel i, i alla fall några matcher. Dock sitter den urklumpiga utvisningen kvar på näthinnan men dessvärre så kan jag inte göra så jävla mycket åt saken nu. Det gäller bara att se till att man värderar situationen liiite mer nästa gång.
Många i JIF visade framfötterna och jag vill åter framhålla Axel Karlsson som gjorde en fantastisk turnering. Stabilt målvaktsspel skänker oftast lugn till backlinjen och i egenskap av försvarare så känns det skönt. Det ska bli väldigt intressant när väl seriespelet drar i gång och se hur långt det kan räcka. Topp tre tycker jag är en realistisk målsättning.

Ska i det närmaste bege mig till metropolen Växjö för att där uträtta diverse ärenden. Kommer därför att missa löpträningen ikväll. 18.30 för er som planerar att deltaga.

På fredag är jag uttagen David Strand att spela i hans lag i en ishockeymatch. Fick ett SMS i gårkväll där det stod att jag eventuellt skulle få rollen som "fjärdeforward" vilket är ett helt nytt begrepp för mig inom ishockeyn underbara värld. För har vi bara tre forwards med så tror jag att det kommer bli en jobbig afton. Strand lät mig också veta att fredagens övningar även fungerar som uttagning till kommande fredag då Davids lag har blivti utmanade av ett gott gäng bestående av bland andra Robert Lilja, Henke Medin, Honken, Micke Axelsson och Ola Gustafsson. Säg så här David, att om jag av någon anledning inte skulle fylla dina krav för en plats i truppen till den matchen, kan man nog räkna med att jag får göra ett återbesök i Victoriahallens utvisningsbås nu på fredag...

Henke Medin, mannen som på innebandyplan är korsning mellan Alexander Karelin och ett matsalsbord. Kan han månne göra sig på en rink??? Det ska bli intressant att se...

Bokstaven Q är den enda som inte finns i namnet till någon amerikansk stat. Värdelöst vetande....
Och i Salt Lake City är det emot lagen att promenera på gatan hållandes en ukulele som inte är inslagen. Det är tur att amerikanarna håller eftersina medborgare...


Jojje svävar vidare på sitt lyckomoln efter helgens bravadermen igår sträckte hon sig tyvärr på träningen och lite smolk i glädjebägaren befann sig. Jag tror dock snart hon är tillbaka igen.

I NHL så vann i natt New Jersey derbyt mot NY Rangers med klara 3-0. Henrik Lundqvist vaktade kassen för Rangers som för en tid sedan såg så stabila ut och det till och med talades om att detta var året då Lord Stanleys buckla skulle plockas hem till Manhattan. Efter fem raka förluster så är man förvisso fortfarande på slutspelsplats men de jagande lagen bakom har bara fem poäng upp till klassiska Rangers. Slutspel tror jag dock Tom Renneys mannar fixar, även om jag tror att Renney själv sitter ganska löst på sin head-coach-position. Stanley Cup kan ja ginte tänka migatt Rangers är mogna för än. Jag undrar om det finns något lag i år som kan rå på San José Sharks. Möjligen Detroit och kanske kanske också Boston Bruins. San José och Detroit kan inte mötas i final då dom kommer från samma conference, men jag vågar nästa lova att något av dom två lagen möter antingen Bruins eller New Jersey Devils i finalen.
Jag vägrar att ge upp hoppet om mina kära hockeykrigare från Tampa, men jag är realist och inser att det ska till ganska mycket om Lightning ska ta sig till slutspel i år.
Faktum är att trade-rykterna kring kaptenen och superstjärnan Vincent Lecavalier har blossat upp igen och jag börjar faktiskt misstänka att det finns allvar i ryktena. Montreal Canadiens säga vara beredda att ge precis hur mycket som helst för en franskkanadick av Lecavaliers kaliber (det finns ingen franskkanadensare av hans kaliber) och jag undrar bara hur länge Tampa står emot.

Nu drar jag till Kronoberg

/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Körde du till Växjö efter att ha bloggat 17.15?...

...och var hemma igen vid sjusnåret...

hrrm...schumacher kan allt slänga sig i väggen... ;-)

2009-02-10 @ 20:30:11
Postat av: AK

Körde du till Växjö efter att ha bloggat 17.15?...

...och var hemma igen vid sjusnåret...

hrrm...schumacher kan allt slänga sig i väggen... ;-)

2009-02-10 @ 20:31:21
Postat av: Ante

AK: Jag körde vid halv sex och var tillbaka i Emmaboda vid 20 över sju. Hade ett ärende till specialistläkargruppen som fixades på lite drygt två minuter. Och eftersom Nybro spelade på TV så rappade jag på för allt vad jag var värd!

2009-02-10 @ 20:48:10
URL: http://www.yzerman.se
Postat av: AK

Men varför stressa hem till TV:n- du visste ju ändå hur det skulle gå i hockeyn...

2009-02-10 @ 21:43:53
Postat av: AK

David: Det där låter ungefär som samma förutsättningar Ante hade i JIF inför Nybro Open...och det vet vi ju alla hur det slutade...:-)

2009-02-11 @ 12:16:37
Postat av: HM

Var det bekräftar min spelstil så kanske det är bäst att du förblir kvar på bänken.för jag är väldigt rapp på rören så min tröja får du aldrig tag i.:)

2009-02-11 @ 16:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0