Det här är inte rumba

Jag kikade lite på Sveriges vinstmatch igår mot Slovenien och var rörande överens med mig själv om att ska Sverige ta sig vidare från gruppspelet i EM så krävs det nog en betydligt bättre prestation än den i går. Sverige var egentligen bara bra i en kvart under hela matchen, fem minuter innan paus och tio direkt efter vilan då Henke Larsson gjorde comeback (har ni hört det förut?). Larsson visade att han trots allt är en man för EM-truppen även om han egentligen bara var bra i 10-15 minuter igår. Hur kan man då vara en man för EM-truppen undrar ni? Jo för under dom 10-15 minuterna han var bra var han bättre än någon annan svensk var på hela matchen.

Jag undrar jag om Linderoth verkligen håller i ett EM. Jag är tveksam...men jag hoppas att jag har fel.

Zlatan verkar ialla fall var på väg tillbaka även om det hävdas från olika medicinska håll att han inte kommer kunna spela 90 minuter i varje match utan att få ont.
Det ska väl inte någon på den nivån kunna om ni frågar mig. Det man inte ens i division sex faktiskt.

Vi har lite halvtaskigt att göra på jobbet så jag har faktiskt varit ledig i eftermiddag vilket har varit skönt. Jag har lagat middag till Jojje och har efter tagit det lungt.

Jag har lovat Lasse Frisk att dyka upp på kvällens match i Vissefjärda när hans Vissefjärda-damer möter Bodabruks B-diton. Eftersom jag liksom övriga medlemmar av VikingLine är uttalade supportrar av Vissefjärdas damlag så hoppas jag på vinst i kväll. Jag hoppas också att knotten är vänliga mot min inte allt för atletiska lekamen.

I morgon bär det av till Kalmar för att kolla till det lilla livet inne i Jojjes mage. Vi har redan varit på ultraljud en gång innan men då var fostret lite för litet för att man skulle kunna se så bra så vi fick om vi så behagade komma tillbaks en extra gång vilket vi med glädje accepterade eftersom vi båda tyckte att det var fantastiskt att se den där lille sprattla där inne och vill således gärna se den igen.

Red Wings vann även nattens andra final-match i Stanley Cup. 3-0 mot Penguins och har nu finalen i ett järngrepp. Pittsburgh har alltså inte lyckats göra mål ännu idenna finalserie vilket måste kännas för jävligt om man heter Sidney Crosby eller Evgeni Malkin.
Nä vänta en vecka så ska ni få se när Kung Lidström höjer bucklan.

Har ni sett när Robert Gustavsson imiterar Tony Irving i "Parlamentet"?
-Men...det här är inte rumba...
Jag gillar det i alla fall...

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0