Kompendium

Så var även denna arbetsveckan lagd till handlingarna. Veckorna går vansinngit fort oftast, speciellt om man som jag var ledig i går.

I går var det besök på mödravårdscentralen som gällde för information och diverse provtagningar på den blivande modern. I egenskap av blivande fader var även jag med. Jag blev dock varken stucken eller undersökt på något vis. Vi fick värdefull information om vad man som gravid ska äta och kansek ännu viktigare, vad man som gravid inte ska äta plus att vi fick en hel del böcker/häften/kompendium/stenciler (ordet kompendium är ett oerhört underskattat ord kände jag nu. Har antagligen inte hört det sedan historieläraren Göran Cid användet det under min tid på högstadiet i mitten av 90-talet) om allt möjligt intressant.
Ultraljudsundersökning blir det i mitten av april om jag fattade allt riktigt. Det ska visst vara fantastiskt säger dom som har varit med om det. Ska bli väldigt kul att se.

I går var det även träning som jag dessvärre inte deltog på. Hade helt enkelt lite annat i görningen just då.

Tampa har hittat formen så har lagom till eeh...ingenting. Härom natten slogs NY Islanders med 8-4 i Florida medan man i natt slog Boston i Massachussets med 3-1 efter ett rikitgt fint mål av Andreas "Pastorn" Karlsson. Det hör inte till vanligheterna. Jag tittade på highlights från matchen och såg att "Pastorn" inte visste huruvida han skulle skratta eller gråta när efter att han fintat upp gamle AIK-keepern Tim Thomas på läktaren med något som liknade Peter Forsbergs klassiska fint i från OS i Lillehammer -94. Dock inte riktigt lika vackert men nästan.

I kväll har jag planerat att spela en timme innebandy. Det var länge sedan sist och jag känner mig lite sugen faktiskt och i kväll har jag dessutom tid med det.

På söndag är det dags för årets andra träningsmatch. Denna gång är det Bosnien/ Hercegovina som står för motståndet. Det var nu många år sedan jag mötte B/H utomhus och har egentligen ingen större koll på dom. Jag tror till och med att deras fotbollslag inte har varit med i seriesystemet den senaste tiden (där kan jag vara ute och segla). I vilket fall som helst så blir det ingen enkel uppgift.

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0