Lax

Så blev Cesar Santin till slut såld. Det var FC Köpenhamn som blev den nya klubbadressen för Allsvenskans bäste spelare och jag skulle vilja säga att det känns nästan lite vemodigt. Cesar har varit en given del av Kalmar FF ganska många år nu och det har varit fantastiskt att se hur mycket han har utvecklats under åren i Kalmar.
Det spekuleras i om att man nu har sålt guldet. Jag tror inte det, inte alls. Förra året när man sålde Ari da Silva Ferreira så anser jag att Ari var viktigare för Kalmar då än vad Cesar Santin är idag. Och eftersom Kalmar faktiskt både gjorde fler mål och tog fler poäng utan den hollandsflyktande Ari så tror (i alla fall hoppas) jag att det kan bli likadant i år. Jag tror faktiskt att Kalmar tar SM-guld och jag tror att främst Abiola Dauda men även Daniel Sobralense kommer att kunna fylla tomrummet efter Santin ganska bra även om det vore naivt att tro att dom kommer göra det helt. Man fyller inte tomrummet efter Cesar Santin hur som helst. Så är det.
Vad som är positivt (?) är väl att i och med övergången så verkar det nu som att kapital finnes i klubben för att göra verklighet av drömmen om en ny arena. Det tror jag i och för sig först när jag ser det, men det är i alla fall intressant.
Jag tror som sagt att KFF har goda möjligheter att,utan Cesar, bibehålla sin fina form och till slut se till så att Lennart Johanssons Pokal till slut hamnar i Kalmar. Det förutsätter dock att inga fler utav de viktigaste spelarna blir sålda innan säsongens slut. Det tror i alla fall jag.

Har varit ute och sprungit även i dag och gjorde det bättre än någonsin. Den nya rekordtiden lyder 28.40 efter att ha snittat 4.45 per kilometer. Där finns mer att hämta även om jag hade spykänslor i fem av de sex kilometrarna. I morgon blir det med all sannolikhet ett nytt frest.

Jag tror fan att jag drömde om Nanne Bergstrand i natt igen. Detta börjar bli kusligt.

Vi håller just nu, i skrivande stund faktiskt, på med att laga en liten lördagssupé bestående av lax på planka med potatismos och diverse tillbehör. Jag skötte förberedelserna till detta kok och fick därför tillåtelse att skriva detta inlägg under tiden min kära sambo rättar till det jag gjorde fel.
Jag börjar bli hungrig.

Har även drabbats av någon form av rethosta vilket inte underlättar insomningsprocessen nattetid vill jag lova. Hoppas det blir bättre i natt.

Tipslördag bjuder på stor fotbollsunderhållning i dag med matchen Sirius-Åtvidaberg. Jag hoppar över den bataljen tror jag.

Nu måste väl maten vara klar...Jag har maskat här länge nog nu.

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0