Hockey och Ankie Bagger

Endast två arbetsdagar kvar till semestern och det känns fint. Jag har tre veckors ledigt med start på måndag och egentligen inte så värst  mycket inplanerat. Men jag antar att det är just det som är semester!

I morgon kan det mycket väl bli som så att det blir en sväng neråt Casablanca för att kolla läget på deras klassiska grillkväll. Jag kan säga som så att det är inte många torsdagar man missat där sedan man nådde upp till myndig ålder, faktiskt inte särskilt många innan dess heller. Dom har något visst dom där tillställningarna som gör att de tär trevligt att gå dit. Det beror säkert på att många andra tycker samma sak och att det därför blir en hel del folk där inne, men det får man ta.

Det råder just nu "silly season" i NHL och mitt lag, Tampa Bay Lightning, och framför allt deras nya ägare Oren Koules och Les Barrie som med alla medel försöker göra Lightning till ett lag att räkna med igen. Man har  gjort gamle expertkommentatorn Barry Melrose till coach,värvat Vaclav Prospal, Olaf Kölzig ( en tysk målvakt med sydafrikanska rötter som har varit en av världens bästa målvakter, en ganska udda kombination), Radim Vrbata, Adam Hall, Ryan Malone, Gary Roberts, Brian Rolston, Janne Niskala och har innan dess skrivit ett nio-års-kontrakt med Vincent Lecavalier och dessutom valt Steve Stamkos som etta i hela draften. Jag längtar till oktober... Detta kan bli en underhållande säsong
Ur svensk synvinkel är väl det mest intressanta annars hur det ska gå för Mats Sundin som av sin klubb Toronto har fått "fri lejd" om han önskar att lämna hockeymetropolen.Sundin själv hävdar att han är i valet och kvalet om han ska fortsätta spela hockey över huvud taget Det senaste jag hörde var att Sundin var erbjuden 120 miljoner om han skrev på för Vancouver. Något säger mig dock att den väldige svensken absolut kommer att fortsätta men jag tror inte det blir Vancouver för "Sudden", nej jag tror att Detroit eller kanske NY Rangers blir ny adress för honom. Jag unnar verkligen den mannen en inteckning i Lord Stanleys pokal. Få ishockeyspelare förtjänar det mer än honom. Få om ens någon.
Per Ledin skrev på för en säsong hos Colorado Avalanche och jag tror han kommer göra succé där. Antagligen utan Peter Forsberg som jag inte tror kommer återvända till NHL något mer.

Just nu försöker jag bara att få tiden att gå tills det att Kalmar FFs match mot Gefle startar. Jag hoppas innerligt att FF tar med sig alla tre poängen därifrån och på så vis befäster sin serieledning.

För er som gillade den gamla 80-talssynthvideon kan jag erbjuda lite andra gamla goa klassiker från ungefär samma tid. Här och här. Även här faktiskt.
Jag hade en svår förälskelse i Ankie Bagger i tidig åttaårsålder. Vågade aldrig tala om det för någon då så jag gör väl det nu.

Nu ska jag förbereda mig inför Kalmars match

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0