Tomt schema

Den andra semesterdagen denna sommar har hittils inte innehållit så värst mycket mer än regn. Det har i sin tur gjort att jag till största delen har suttit här, framför datorn och pysslat med diverse olika projekt. Just nu spelar jag faktiskt nätpoker samtidigt som jag skriver detta inlägg.

Det var ett bra tag sedan jag underhöll mig med att spela poker, och hade därför nästan glömt hur kul det är. Dessvärre spelar jag hellre än bra och det innebär att jag aldrig kommer kunna bli miljonär på poker. Jag är för feg helt enkelt. Jag vågar aldrig spela för några större summor vilket leder till att jag heller inte kan vinna några större summor. Skit samma, det är skoj som fan.

Dagen idag annars då...nä, inget inplanerat idag heller. Jag ska ut och springa en bit framåt kvällen men det nog också det enda jag har på schemat idag. I morgon bär det dock av till Kalmar för en visit på lasarettet. Annars är det inte heller i morgon direkt fullt på schemat.

Det har inte ens hänt något av större vikt i NHL så därför kommer jag inte ens att tråka ut er med hockeydravel idag.

Jag har som ni kanske förstår ganska tråkigt just nu, och tråkigt och semester rimmar inte på varandra så därför ska jag nu hitta på något. Laga lunch kanske...

Ni som läser denna blogg gillar uppenbarligen att läsa bloggar så därför tänkte jag ge ett tips som har gett mig ofantligt många skratt.  Den handlar om katastrofala skivomslag och är väl värd ett besök! En av internets bästa bloggar.

Jag kanske återkommer senare under dagen med nya rapporter från mitt just nu inte så händelserika liv.
/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0