En kortis

Återigen lunchrast här på jobbet. Lunchen idag har bestått av tre stycken polarkakor med räkost. Kanske inte den ultimata kosten att äta för att orka med en hel arbetsdag men dessvärre det enda jag hade att tillgå.Ska nämligen äta middag i Lindås, hos mina föräldrar efter jobbet.
 
Seg dag i dag annars. Jag var inte här förrän strax innan åtta i morse på grund av att jag har sovit så förbenat dåligt i natt. Vid tre ställde jag fram väckarklockan från 06.00 till 07.30 och sedan somande jag nog någon gång vid fyrahugget i morse efter att ha legat och halvslumrat sedan 23. Man får hoppas att man sover bättre i natt. Jag misstänker att jag var alldeles för uppe i varv efter löpningen igår och att det spelade in på det hela.

Löpningen ja... Idag har det sannerligen kännts i vaderna efter urladdningen igårkväll. Jag börjar tvivla på om jag ska ut i kväll också. Jag vill, men mina vader stannar säkert hellre hemma. Antagligen blir det nog löpning ändå. Dock inte med riktigt samma fart som igår.

På torsdag kväll börjar också fotbollsträningen igen. Detta ser jag fram emot. 18.30 på IP om jag inte missminner mig. Jag hoppas att vi blir lite folk. Vi behöver nämligen komma i form om vi ska bibehålla vinstsviten på åtta raka, även ett bra tag framöver då vi möter nästan tuffast möjliga motstånd direkt. Första matchen är borta mot Nöbbele. Nöbbele som slog seriesuveränen Åseda innan sommaruppehållet och som antagligen inte skulle ha så mycket emot att tvåla till serietvåan, alltså vi, också.
Efter den bataljen väntar just Åseda och även den kampen spelas på bortaplan. Vinner vi bägge dessa har vi stora möjligheter att vinna serien. Förlorar vi dom så är chansen inihelvete mycket mindre. Vi får se hur det går. Viktigt som sagt att vi kommer på dom träningarna vi har innan matchandet sparkar i gång om ett par veckor.
Jag börjar se fram emot en rolig höstsäsong!

Idag ösregnar det för övrigt i Emmaboda... Tur man inte har semester.

/~~/


Kommentarer
Postat av: Dala

- "Jag hoppas att vi blir lite folk".

Hade tänkt träna, men det är väl bäst att uppfylla din önskan?..........

2008-07-29 @ 14:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0