Träning

Fy fan vad seg man är nu så här efter årets första utomhusträning. Det började dock väldigt bra med en enkel uppvärmning och lite tid till att bekanta sig med planen och dom oändliga ytor vi inomhusspecialister i JIF inte så här i början av säsongen var riktigt vana vid.
Efter uppvärmningen kom den oundvikliga styrketräningen, det som egentligen gör försäsongsträningen till den börda det i blan kan vara  (alla som spelar boll vet hur oerhört laddat ordet försäsongsträning är...). Sit-ups, armhävningar och upphopp avverkades i en högst personlig takt. Stilen på armhävningarna varierade väldeliga och jag ska i slutet av mitt armhävningspass (när jag var som absolut tröttast förstås...) haft ändalykten lite högre upp än vad som är bruklig vid den typ av styrketräning och på något vis gör det lite enklare att genomföra armhävningarna, vilket noterades av vissa lagkamrater (Charlie Dziobek...)som å andra sidan gjorde precis tvärtom och hade hela kroppens mittparti i backen vilket fan inte kan ha varit så jobbigt. Jag kan i och för sig tänka mig att det där kan ha med storleken på vissa kroppsdelar att göra...biceps  alltså.
Efter att ha genomlidit denna ytterst omilda behandling var det så äntligen dags för en lite spelövning där vinnande lag, mitt lag givetvis, premierades med ett fint pris i slutet av träningen vilket bestod i att vi fick starta en halv minut senare än övriga laget när den obligatoriska avslutningslöpningen senare kom.
Innan den hanns det med en del skott och där briljerade Klevtun så till den milda grad att till och med flera av de tjejer i Emmabodas C-lag som tränade på andra planhalvan tittade förvånat mot min granne. Jag känner att du kommer skapa magi i år Klevtun...
Avslutningslöpningen sedan var som vanligt det värsta men det är väldigt skönt när man är klar med den och med gott samvete kan traska hemåt med en varm dusch som mål.
Charlie skadade sig tyvärr ganska illa och jag vet inte riktigt vad som hände men jag tror att han stukade foten ganska ordentligt. Jag misstänker att han fejkade skada föra antingen slippa avslutningslöpningen eller helt enkelt för att maska tid när hans lag ledde sin match i spelövningen. Eller det mest troliga alternativet är nog ändå att någon högre makt straffade honom för att han skrattade åt mina armhävningar...
Dagens prestation stod som vanlig Nordan för då han och hans bror dök upp en timme försent efter att ,som ryktet sa bör tilläggas, gått eftersök på älg. Nordan joggade ett par varv och alternerade målvaktposten med Axel under den skottövning vi hade för att sedan hoppa över avslutningslöpningen och köra hem. Henke Nordan sprang dock...i shorts.
På torsdag är det dags igen för ett nytt pass.
Härligt att det är i gång!

Fettisdag som det ändå är så har även jag ätit en semla idag. En som är lättad nu när denna dagen är över så är det Jojje som sovit fruktansvärt dåligt i natt då hon oroat sig huruvida alla semmelbullarna ska bli bra eller inte. Nu blev dom alldeles utmärkta och det blev till och med en till mig...Och en specialbeställd IF Trion-semla till min jobbarkompis som tränar Spjutbygds stolthet.

Såg andra perioden på Sveriges träningsmatch mot Slovakien i ishockey. Sverige torskade den perioden med 1000 noll så då sket jag i att fortsätta titta.
Jag får se sammanfattningen på Sportnytt i stället.

Nu tar vi kvällen!
/~~/

Kommentarer
Postat av: Klevtun

Ja nu kan jag inte köpa nya skor efter den träningen

2008-02-06 @ 20:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0