Klartext

Försökte med alla medel att hålla mig vaken igenom hela matchen i går kväll mellan Barcelona och deras ärkerivaler Real Madrid. Matchen i sig var bra så det var inte därför jag hade problem att hålla mig vaken utan helt enkelt av den oerhört enkla anledning att jag var sömning som fan.
Matchen slutade till slut med seger för katalanerna med 2-0 där jag dessvärre missade bägge målen på grund av tillfälliga inslumringar som direkt efter att matchen var slut byttes mot en lite mer rejäl tupplur på en sisådär åtta timmar.
Nu är man i alla fall utvilad.

Annars var det väldigt mycket bra matcher på TV i går. Jag gick ut lite löst med att slötitta på Aston Villa mot Bolton i Premier League och fick där se Johan Elmander klacka in 1-0 för gästerna men sedan var det roliga slut för Bolton och Aston Villa gjorde fyra raka kassar och vann därmed matchen med urstabila 4-1 och ser ut att gå mot en fantastisk säsong.

Den sena matchen mellan Tottenham och Manchester United följdes endast sporadiskt på grund av matlagning. Två stycken plankstekar skulle tillredas och herrejävlar vad bra de blev. Dock var jag så jävla hungrig vid tiden för matintaget så jag har bränt mig ganska kraftigt på tungan och i gommen men det var det nästa värt...

I morgon är det dagen då vi får nycklarna till huset. Jag har en styck väldigt otålig och rastlös sambo här hemma som är så sugen på att börja måla att hon i ren panik målade om våra nattduksbord för att få utlopp för sina drifter. I morgon drar det stora arbetet i gån med målning,målning,målning och sen ska vi nog runda av dagen med lite målning också. Ska bli riktigt kul att komma igång!
Jag har ju sedan jag slutade snusa för snart ett och ett halvt år sedan utvecklat någon form av pedantiskhet så man kan säga att jag blir lätt kallsvettig när jag går omkring i vå lägenhet just nu för här är allt upp-och-ner-vänt. Längtar tills allt är klart i nya huset!

Har fortfarande inte riktigt vant mig vid det faktum att man går omkring med plast för 3500 framför ögonen. Chocken över priset på glasögonen kommer nog antagligen inte heller att släppa någonsin men det är väl bara att acceptera faktum. 3500 kr i detta läge med flytt,julhandel och besiktningsmän som ska ha ofattbara summor för två timmars jobb... ja det sitter som en fläskläpp det. Men som jag brukar säga - Det drabbar ingen fattig, men det drabbar sannerligen inte heller någon rik. Vem vill bli miljonär? Jag för att tala klartext...

I eftermiddag blir det en tur till Victoriahallen för att se Nybro Vikings mot Leksand. Lasse Mourinho har skitit knäck i flera månader inför denna matchen eftersom han vet att jag har en tendens att kunna vara ganska retfull vid händelse av Nybro-vinst. Mourinho själv hävdar att han inte tror på sina hjältar eftersom hn har haft dåliga vibbar. Ja, slår inte Leksand Nybro så har dom inte så värst mycket i elitserien att göra. Men visst hade det varit kul som fan om vikingarna kunde slå dalmasarna. Undrar om ärke-smygvikingen Lasse Franzén ska dit? Rykten säger sig ha sett honom i klacken förra hemmamatchen fast man kunde inte bekräfta att det var Franzén i egen hög person som var där eller om det bara var en bild på Nybros logga som hängde på väggen. Ska kolla upp detta i dag.

Tampa fick stryk med 2-0 uppe i den kanadensiska huvudstaden Ottawa i natt efter att oväntat fått med sig alla poäng ifrån matchen mot Montreal härom natten.
NHL:s stora snackis är annars målexplosionen i New York-derbyt mellan New York Rangers och deras antagonister från andra sidan Hudson-floden och faktiskt också i en alldeles egen delstat, New Jersey Devils. Matchen slutade hela 8-5 och ett normalt resultat mellan lagen som vanligt viss innehåller NHL:s två bästa målvakter brukar vara 2-1 eller 0-2. Denna gången var förvisso Brodeur, som fortfarande är skadad, inte med men Lundqvist stod mellan stolparna för Rangers. NHL:s mest underskattade svensk, Johnny Oduya, gjorde sitt andra mål för säsongen och har vuxit ut till en riktigt klasspelare där borta.

Har upptäckt att jag är i besittning av vansinniga mängder av CD-skivor. Jag använder inte dom helt ofta kan man väl lungt påstå. Sedan datorns och bredbandets intåg här så har man väl kanske inte hängt på Skivlagret varje vecka som man gjorde förr. Nä, jag tror inte jag har införskaffat mig en enda skiva de senaste fem åren. Allt finns ju på till exempel youtube...

Jojje har nu gett sig på de få orörda garderober som fortfarande finns i detta hem. Hon pustar irriterat högt och tydligt i min riktning och jag har ignorerat det länge nu. Jag vet dock inte hur länge till jag vågar innan det blir riktigt allvarligt detta... Det är bäst jag går och kopplar på charmen och försöker få henne att förstå att blogga är också viktigt!
Fel av mig, hon har börjat att slå in julklappar eftersom hon vet att jag inte är så bra på det själv och spelar därför ut detta kort i hopp om att jag ska be henne på mina bara knän om att hon kan slå in de som jag har köpt också...
Och hon lyckas varje gång. Nu ska här fjäskas...

/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

I nästa blogginlägg förväntar vi oss även lite actionbildar från måleriavdelningen...:-)

2008-12-14 @ 22:49:38
Postat av: Ante

AK: Det kommer vad det lider!

2008-12-15 @ 08:06:00
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0