Torsdagskväll

Jag tog en rövare och gick i eftermiddags in till chefen och frågade om jag kunde få ledigt i morgon och hänvisade till det massiva antal komptimmar jag har i min tidsbank på WWW. Chefen godkände mitt förslag och vips så blev det helg. Detta kommer att firas med att jag tillsammans med väsentliga delar av Johansfors IF:s seniortrupp kommer att samlas hos vår ärade lagkapten Peter för inmundigande av mjöd efter kvällens träning.
Efter denna förväntat trevliga förfest så kommer antagligen många av oss att söka sig ner mot Casablancas lokaler för att där fortsätta den som sagt förväntat trevliga kvällen.

Annars har det varit rikigt skönt att jobba den här veckan. Jag har i alla fall mått bra av det. Förvisso min andra vecka efter semestern men det är väl nu man börjar komma in i sina rutiner igen. Jag har i och för sig ändrat om litegrand i mina ordinarie rutiner och börjar jobba trekvart senare än vad jag gjorde förut. Det innebär att jag inte börjar jobba förrän 06.45 numera och det är lite utav en lyx i vardagen som antagligen är ganska lätt att vänja sig vid.
Jag hörde dock rykten om skiftgång på jobbet och då är man som vanligt aktuell och då blir det till att gå upp i ottan återigen. Den dagen, den sorgen.

Som sagt så har det varit kul att lite ordinarie ansikten har ramlat in denna vecka såsom mina kära kollegor Lasse Frisk och Lasse Franzén. Det blev liv direkt. Franzén kunde inte låta bli att likt en hopprepshoppande,tuggummituggande,rosaklädd lågstadieflicka studsa fram till Lasse Frisk när han började sin höstsäsong i går, för att förtälla resultatet i förra veckans minigolftävling som jag olyckligtvis förlorade med väldigt väldigt liten marginal. Försumbar marginal som Tage Danielsson hade sagt.
Kommer inte ihåg exakt vad Frisk replikerade med men i eftermiddags hävdade han på fullaste allvar att han antagligen är bäst på minigolf på jobbet, vilket fick samtliga som hörde konversationen att brista ut i tårdrypande skratt...

...men tillslut återfann sig allvaret på VikingLine när vi insåg att det inte är länge kvar tills det att bowlingsäsongen drar igång på allvar. Sista seedningsrundan går eventuellt av stapeln nästnästa torsdag, och därefter kommer en deltävling i månaden att genomföras. Ni kommer kunna följa hela spektaklet här för er som är intresserade. Och tro det eller ej, men det är faktiskt en del som är!

Vi hade tänkt att åka till Dzenans restaurang i Nöjeshuset för att på dagens lunch spisa deras ypperliga raggmunkar med fläsk som dom vuxna äter. Raggmunkar med grädde som barnen äter. Dock hade Dzenan enligt säkra källor stängt denna vecka vilket ledde till svår ångest för oss hungriga män och Lasse Frisk. Eftersom även WWW:s matsal för tillfället är stängd så hamnade vi i ordentlig knipa. Dock redde vi till slut ut situationen och åkte upp till Pizzeria Victoria för förtäring där. Det dög alldeles utmärkt det med.

I kväll är det alltså träning. Det var det även igår, och då var uppslutningen mycket bra med 20 ombytta. Det hade varit trevligt med något liknande i afton.

Har börjat att lyssna på ljudböcker igen. Camilla Läckbergs senaste, Sjöjungfrun. Ruggig historia det där. Är halvvägs men tror att jag lägger den lite på is nu. Jag är i behov av något betydligt gladare än märkliga mord och andra hemskheter. Någon som har något förslag på en rolig,glad ljudbok? Skriv en rad i kommentarsfältet i så fall. Du får gärna vara anonym om du så vill!

I morgon kväll blir det förmodligen ett löparpass igen. Om det inte blir innebandy i Flygthallen. Är jag riktigt hurtig så blir det bägge. Är jag det inte, vilket förefaller mer troligt, så blir det max en aktivitet.

I bland kan det bli lite tosigt i nyhetsändningar världen runt...

Nu ska jag packa min träningsväska inför kvällen!

/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Ante...om det nu är bowling på gång- här är några tips på hur du inte ska göra om du vill undvika sistaplatsen...

http://www.youtube.com/watch?v=CBpZeFFDnHU

2008-08-07 @ 20:50:11
Postat av: Criz

Två nötcreme och en moviebox av Fredrik å Filip kan verkligen rekomenderas, om hur det var att växa upp på 80-talet, många igenkännande stories!

2008-08-08 @ 00:03:59
Postat av: Ante

AK: Jag känner igen många av situationerna.

2008-08-08 @ 08:49:26
URL: http://yzerman.blogg.se/
Postat av: Ante

Criz: Jag har redan läst den. Kanske den bästa bok,efter Stieg Larsson, som jag har läst. Jag skrattade igenkännande igenom mer eller mindre hela boken!

2008-08-08 @ 08:50:36
URL: http://yzerman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0