Storförlust och Jenna Jameson

Ja, som många av er redan vet så spelades det B-lagsfotboll igår kväll på Lindåsvallen mellan oss i Johansfors och Lindås/Långasjö.  Som säkert lika många vet så gick resultatet kanske inte riktigt vår väg då vi blev bjudna på en 90 minuter lång lektion hur man anfaller.

Vi spelade med följande lag
MV: Axel Karlsson
Försvar från vänster: Charlie Dziobek, Magnus Gustafsson, Micke Gustafsson, Tobias Ljung
Mittfält från vänster: Peter Andersson, Andreas Johansson, Hampus Eriksson, Tobias Fransson
Anfall: Kristoffer Israelsson, Stefan Persson
Avbytare: Oscar Ahlström, Claes Fredriksson, Per Johansson.

L/L visade direkt var skåpet skulle stå och skapade 2000 chanser redan första halvtimmen. Vi kan tacka Axel, som var planens bäste spelare, att Lindås under den bara gjorde två mål. Jag tror den gode Karlsson i målet räddade ett tiotal frilägen i matchen och då förstår ni alla hurdan matchbilden var. Lindås han göra ett mål till i paus och siffrorna var alltså 3-0 till hemmalaget efter de första 45 minutrarna.

I övrigt innehöll första halvlek en grotesk tunnel på undertecknad av ingen mindre än David Strand av alla människor. Till mitt försvar ska tilläggas att Strand själv inte hade en aning om att jag kom upp i rygg på honom och vände om mer eller mindre på chans och lyckades i den situationen tunnla mig så till den grad att jag inte ens hann stoppa honom med oschyssta medel vilket annars var en tanke jag hade i den sekvensen. David passade sedan på att åka slalom genom vårt försvar och avlutade anfallet med att pricka stolpen. Vad som sved nästan mest var att Henke Medin enligt egen utsago såg eländet vilket inte ger mig några fördelar vid framtida dispyter han och mig emellan.

I andra halvlek blev det möjligtvis lite lite bättre ur vår synvinkel även om L/L trummade på och skapade chans på chans. 4-0 och 5-0 kom med jämna mellanrum, men sedan lyckades vi faktiskt reducera ledningen genom ett viljemål av Stefan Persson som gjorde sin första match på länge. Efter det hann dock L/L göra ett mål till och slutresultatet blev 6-1. Ett resultat som hade minst det dubbla om inte Axel hade varit så bra som han var.
Vi andra bör nog höja oss ett par snäpp inför kommande uppgifter.

Har varit helt slut i benen idag efter matchen och efter en ganska hård träningsvecka och valde därför i dag att stå över kvällens träning på IP. Behövde vila. I morgon kommer det däremot att bli aktivitet antingen iform av innebandy eller löpning och på onsdag är det sista träningen inför höstpremiären borta mot Nöbbele som visat grym form på slutet. Senast pulveriserade man Kosta med hela 9-3 på bortaplan och i matchen innan slog man seriesuveränen Åseda på hemmaplan så man kan lungt säga att vi har full respekt för vår motståndare. Serien är inne i ett avgörande skede för oss då vi på måndag möter just Åseda, även dom på bortaplan. Vinner vi bägge så tror jag att vi vinner serien. Gör vi det inte så är det fortfarande inte omöjligt på något vis men läget ser betydligt värre ut. Vi har trots allt åtta raka segrar i ryggen och sådant brukar få motståndaren att fundera lite extra.

Kalmar FF ångar på och imponerar verkligen med sitt urstabila spel.I går blev det tre friska pinnar när man tvålade dit Ljungskile med bastanta 4-2 på Starke Arvid i Bohuslän. Ingelsten svarade återigen för två mål och rycker därmed i den allsvenska skytteligan. Sannerligen imponerande. Rasmus Elm pricksköt elegant in en frispark och lika elegant gjorde Daniel Sobralense sitt första allsvenska mål någonsin när han i första halvlek lobbade in 2-1 målet för FF.
Härnäst väntar nu en utflykt till Gent i Belgien på torsdag, för fortsatt kval mot UEFA-cupens gruppspel. Nästa allsvenska match är på söndag på Fredriksskans då Örebro gästar.

Annars börjar hockeysäsongen så smått att dra igång. I morgon spelar Tingsryd mot Nybro i Dackehallen och för mitt fortsatta välbefinnande på jobbet så ser jag gärna att vikingarna vinner den matchen. Franzén bli odräglig annars. I dag erkände han att han hade fel och att jag och Frisk hade rätt i en oerhört känslig fråga om huruvida ungersk dokumentation skulle medlevereras eller ej. Det var stort på något vis, att höra honom krypa till korset och tala om hur fel han hade och hur rätt vi hade. Fem gånger tvingade vi vår vän att säga de magiska orden: Ni hade rätt, jag hade fel. Ska testa om jag kan få ur honom det i morogn också. Det är nog tveksamt.

Kör en ny ljudbok nu. En ganska kontroversiell sådan.Vuxenfilmsaktrisen Jenna Jamesons självbiografi  "Att älska som en porrstjärna- en sedelärande berättelse" . Denna bok är dock ganska oerotisk då den inte handlar om porr i sig utan snarare hur hon hamnade där via diverse våldtäkter och andra hemskheter. Ofta väldigt tragisk men också ganska rolig bitvis.Men som sagt, hoppas man på lite mer "action" så är inte detta rätt bok att läsa. I och för sig har jag inte lyssnat igenom hela ännu men så långt jag har kommit så har det varit helt barntillåtet.
Försökte mig på att lyssna på Martina Haags "I en annan del av Bromma" men det blev något knas när jag skulle lyssna då kapitlen inte låg i ordning i min iPod och då blev allt fel så då sket jag i det. Vill ha fler ljudbokstips!

I stället för att träna i kväll så kommer jag att bege mig ner till Emmaboda IP för att där avnjuta EIS B-damers match mot Liatorp/Agunnaryd. Matchen börjar om en kvart så jag ska göra mig redo.

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Ante: Om ni t o m släpper in ett nål i aausen undrar jag om ni inte ska lämna in en protest...:-)



Sen undrar jag hur tungt det känns nu.

Inte nog med att du som vanligt inte är skyttekung i ditt eget hus men nu är du trots din längd inte ens nickspecialisten i hemmet längre utan t o m 163 cm Jojje gör fler nickmål...:-)

2008-08-11 @ 21:53:13
Postat av: Ante

AK: Jag känner att jag börjar halka efter betänkligt i de flesta målskyttetävlingar jag deltar i.

Inte längre nickspecialist...Njaa, jag vet i fan om det inte är första gången någon nämner mig och ordet nickspecialist i samma mening! Jojje påtalade dock nyss samma sak at thon numera leder vår interna skytteliga. Jag hävdar dock fortfarande att vi räknar målen tillsammans.

2008-08-11 @ 22:08:45
URL: http://yzerman.blogg.se/
Postat av: Ante

AK igen: Jaha, nu fattar jag vad menar med "ett nål i aussen" Jag trodde du skojade på lite småländska att vi släppte in "ett mål i asen" men nu ser jag att jag gjort en lite felformulering! Givetvis släppte vi inte in ett mål pausen utan vi gjorde strax innan!

2008-08-11 @ 22:11:22
URL: http://yzerman.blogg.se/
Postat av: MM

flyga drake

2008-08-11 @ 22:37:35
Postat av: AK

Ante: Ja du ser hur lätt det blir galet med tangenterna...:-)

2008-08-11 @ 22:42:20
Postat av: A Zobal

Tjo, ang bok Cd tips, Jan Guillous böcker om Arn är jättebra att höra på. Tomas Bolme läser kanon.

En komikers uppväxt av jonas Gardell är båda kul o tragisk. Hör den. Flyga drake ska vara grymt bra enligt min mor. Finns ju hur många som helst egentligen, alla Håkan Nesser böcker oxå...toppen spännande! Lycka till!

2008-08-12 @ 21:23:31
Postat av: Ante

A Zobal: Nesser har jag läst en del och han gillar jag vekligen. Gardells bok och Flyga draken ska jag definitivt testa. Tack ska du ha Anna!

2008-08-12 @ 21:47:43
URL: http://yzerman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0