Quinn vs Fader Foura

Borde kanske varit på fotbollsträningen just nu men som de smarta av er redan räknat ut så är jag inte det just nu. Kom hem ganska sent från jobbet och hade helt enkelt ingen lust eller ork att träna ikväll.
Tränade gjorde jag däremot i tisdags då det respektingivande antalet av åtta man deltog. Träningen då var ganska lugn och behaglig med mycket skott och inlägg och även lite spel där jag visade gång på gång att Andinho eller Andy DaSilva kanske vore mer passande namn.Jag har aalltid haft det där brasilianska i kroppen, och i tisdags peakade utvecklingskurvan strax efter att David Bergkvist hade släppt nyheten som mycket väl kan komma att förändra mångas liv. Gör er beredda:
David Bergkvist har sett Niall Quinns penis. På en urinoar på en greyhoundracing-bana i Dublin så hade Niall Quinn ställt sig jämte Bergkvist och grävt fram pissedonet alldeles bredvid David och följdaktligen pissat. Det är stort. Ohyggligt stort. Den gode Niall som spelat 100 miljoner landskamper för Irland och ännu fler (motsv.) Premier League matcher och dessutom gjort mål i nästan varje.Dessutom var han tränare i Sunderland.
David Bergkvist är numera kung i laget och bestämmer själv vilken position Han vill ha, vilket nummer Hans rygg ska prydas med och även turordningen till dasset innan match. (Just denna punkt gäller inte BH, låt oss kalla honom så så röjer vi inga identiteter, eftersom då hade det kunna slutat riktigt illa med tanka på att BH antagligen är väldigt allergisk mot något.)
Nu är David i och för sig avstängd i matchen mot Bäckebo på lördag men jag är helt övertygad att om han ringer SmFF och drar Niall Quinn-historien så löser sig nog saker och ting.
Nu är det väsentliga i denna historien inte att han visade just sin mandom, det hade gått lika bra med vilken kroppsdel som helst men då hade det inte varit riktigt lika exklusivt. Paul McGrath,Steve Staunton, Kevin Sheedy, Tony Cascarino och David Bergkvist har något gemensamt... Stort
image31
Niall Quinn

Det är annat än när jag såg Stig Ossian Eriksson (Fader Foura i Fångarna på Fortet)på ett hotell i Stockholm en gång. Det ger mig inte riktigt samma rätt att välja nummer eller besämma turordning i dasskön.
image32
Stig Ossian

AVVÄNJNINGEN DAG 32
Jag är numera beroende av tuggummin.
Helt och fullt.
Sorgligt men sant.
Summan av lasterna är alltså konstant precis som jag misstänkte.
Fan

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

När men Fader Stig Ossian borde väl åtminstone låta dig få välja cell först nästa gång du är med i Fångarna på fortet...

2007-09-13 @ 20:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0