Norrsken och marknad

Alldeles snart ska jag cykla ner till Emmagården för att hjälpa till med diskplockningen/kaffetillgängligheten under denna marknadsdag. Är relativt lugn med min uppgift men samtidigt vet jag att minsta felsteg kan kosta mig jobbet. Så jag tänkte sköta mig fram till halv fyra ungefär för att sedan så vansinnigt missöta mig så jag får sparken och med god marginal hinner hem till Väsby-KFF på TV. Jo jag är medveten om att EIS-damerna spelar samtidigt men min svärmors mellandotter ska enligt uppgift inte spela från start och då ser jag hellre KFF.

Vi spelade match igår mot St Sigfrid som vi som vanligt förlorade.Nu är sexan riktigt nära. Det är ungefär lika stor sannolikhet att vi hänger kvar som att jag skulle äta frukost på Fenix. Det finns en chans men då måste det gå åt helvete för alla andra...
Vi hade 0-0 en bit in i andra och spelade väl inte helt uselt men när SIF gjorde ett noll så rasade allting och vi släppte in ett par billiga mål till. Jag var bara fjärde sämst på planen i kväll. De tre domarna var alla sämre. när domaren blåste av för paus så gick SIF:s lagkapten fram till Peter (vår kapten) och bad honom följa med fram till domaren för att helt enkelt be honom och sina kollegor skärpa sig. Det har jag aldrig varit med om innan att representanter från båda lagen gnäller på samma domslut, och det hände många gånger.
Jag ser ingen anledning till att komma med bortförklaringar. Vi är helt enkelt inte bättre än så här, ingen av oss. Hade vi varit det hade vi inte med största sannolikhet spelat i sexan nästa säsong.

I kväll är det viktig match för Sverige på Råsunda mot Danmark. Jag förstår inte hur pressen kan påstå att det skulle vara något av ter säkra poäng för Sverige. Är det bara jag som kommer i håg att Danmark dominerade sönder Sverige långa stunder nere på Parken i den danska huvudstaden? Visst har Sverige möjligheter att vinna men jag tror inte att det blir lätt.

Jag har köpt en ny rakapparat. Det är en viss skillnad att raka sig med en som inte är helt utsliten.

AVVÄNJNINGEN DAG 27
Snart fyra veckor fixade. Det är inte så jävla svårt det här. Jag drömmer i och för sig ofta om snus och vaknar i en yra av besvikelse och förvirring över vad som egentligen hände. Sen inser man att man inte alls har snusat utan bara har drömt och då blir allt bra igen.
20:e dagen utan nikotin över huvud taget så det vill jag säga till er som har tänkt sluta snusa eller röka. Det går precis lika bra/dåligt utan nikotinhjälpmedel.Man skapar sig bara ett nytt beroende och tanken med att sluta är väl just att slippa vara slav under nikotinet.Tuggummin däremot, nikotinfria förstås, hade jag haft svårt att klara mig utan.
Det går också väldigt bra för min kompis Nicklas som också slutat. Det var faktiskt han som insåg att nikotinhjälpmedlen inte fyller någon speciell funktion och lade av med sådana någon dag innan mig. Vi har fått i hop 400kr i vår pott och har börjat fundera på vad vi skulle kunna tänkas göra för pengarna om si så där 48 veckor. Ett hett (hett och hett...) alternativ är Svalbard då både han och jag har en märklig facination för det norska ö-riket ungefär så långt norr ut man kan komma.Det hade varit häftigt att se isbjörnar och norrsken. Men jag antar att det kostar ganska mycket pengar att åka dit. Likaså Hurtigrutten har kommit på tal men det går på en bra bit över 20 000 per skalle så jag antar att vi har strykit det alternativet.
Förmodligen hamnar vi på Långasjö vandrarhem.

Nu ska jag göra mig redo för denna dagens prövningar nere på Gården. Jag hoppas vi syns där!
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

...och var hade du gömt smörgåstårtan då...:-)

2007-09-08 @ 15:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0