Tillbaka!

Det var några dagar sedan jag skrev här sist, nästan en hel vecka sedan faktiskt. Det har lite att göra med att jag numera jobbar skift. Innan brukade jag skriva här på lunchrasterna men några sådana har man inte när man jobbar skift.


I lördags var vi hos David och Frida på lottöppning. Mycket trevligt och väldigt god mat! Några större vinster blev det dock inte. 150 kr närmare bstämt och utav dom 150 var 100 kr straffskatt. Straffskatten är en summa på 20 kronor som alla som inte skrapar fram någon vinst får böta så med andra ord fick fem av åtta böta denna gång. Jag har fått böta samtliga gånger sedan vi införde denna regel. I och för sig en bra regel för annars hade det inte legat många kronor i kassan men nu är vi ialla fall en bra bit över 500 kr.

Vi spelade så klart Twister där undertecknad tog hem spelet för andra månaden i rad efter en väldigt jämn och välspelad final om tre matcher mot David. Jag skulle nog vilja påstå att jag hade Strandapojken i ett järngrepp hela finalen  men trots det förlorade jag första set på grund av min oförmåga att skilja på höger och vänster. Men efter det så fanns det bara en man på planen...Eller hur David?
image11
Mitt i Twisterfinalen började det klia våldsamt i mitt hår. Linda fick rycka in då det inte är tillåtet att släppa händerna från färgprickarna. Jag vann finalen mot David Strand med utklassningssiffrorna 2-1.

I morgon har vi i JIF en in i helvetes viktig match hemma mot ett av dom få lag som fortfarande ligger efter oss i tabellen, Alstermo. Vad som inte riktigt är till vår fördel är att vi har enormt många nyckelspelare borta. Pettan och Lillen är i Bulgarien,Bergkvist går ut skolan,David G är avstängd och Axel och Johannes ska på bal respektive 25-års-kalas. Men vi andra som är kvar får kämpa desto hårdare i stället.
Vi har inte direkt behövt att trängas på IP på träningarna den här veckan. Tyvärr så har vi inte snittat så mycket mer än tio man den senaste månaden.
För mig personligen är jag inne en formsvacka som inte verkar vilja ta slut. Ingenting fungerar som det ska( som jag vill att det ska). Jag vet inte vad fan det kan bero på men jag anar att all jävla pollen är en bidragande orsak till att man känner sig sliten.Har lite allergi mot sånt.
Men jag hoppas att det vänder för både mig och laget i morgon, eller om jag säger så här. Det gör mig ingenting om jag är skitkass bara vi vinner. Det skulle jag stå ut med!

I Stanley Cup har Anaheim gjort precis allt rätt hittills. Dom spelar stenhårt mot Ottawas stjärnspelare och låter killar som Samuel Påhlsson få hur mycket speltid som helst. Den mannen ger sig aldrig, han  är som Gennaro Gattuso på LSD. En dröm för alla tränare kan jag tro. Som grädde på moset fick han avgöra nattens batalj med matchens enda mål. 2-0 Anaheim och nu vill det till att Ottawa vinner sina två hemmamatcher som kommer annars hamnar bucklan för första gången i Kalifornien.

Till helgen spelar Sverige EM-kval mot Danmark. Jag avskyr Danmarks fotbollslandslag och hoppas verkligen att svenskarna kan trycka dit dom på Parken. Ett oavgjort resultat ligger nog närmast till hands ändå. Dvs om man inte spelar som mot Nordirland senast. Då blir det tvåsiffrigt i Danmarks favör.
I vilket fall som helst så ska jag plocka fram grillen och sedan blir det nog en sväng ner på Casablanca efter matchen kan jag tänka. Johannes lovade att bjuda på finwhisky och det ser jag fram emot.

Nu skiter jag i det här!
/~~/


Kommentarer
Postat av: David

Skulle nog vilja säga att jag hade matchen under kontroll, men så slappnade jag av för en sekund å de sket sej.. Men du kan ju räkna med revansch i höst!!

2007-06-02 @ 11:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0