Lättja

Den 13 augusti ska jag lägga av med snuset. Har sedan ett par månader börjat att förbereda mig för detta genom att skära ner snuskonsumtionen väsentligt. Och det går faktiskt mycket lättare än jag trodde. Jag snusar lite mindre än hälften av vad jag gjorde förra året. En dosa räcker i drygt två dagar.  I dag har jag fortfarande bara tagit en enda prilla.
Men man märker ändå hur van kroppen är vid att mer eller mindre alltid ha en snus under läppen, man far efter dosan i fickan och tungan letar febrilt efter vad som borde (eller rättare sagt inte borde) finnas under läppen.
Den 13 augusti alltså. Måndagen efter semestern.
Tre månader och fyra dagar dit. Jag ber redan nu om ursäkt till alla jag känner om mitt eventuella beteende. Ni får ha överseende.
Tre månader och fyra dagar...

Såg Andres Vasquez mål för IFKG mot ÖSK. Hur fan lyckas man med något sånt? Det känns ändå som om han försöker slå ett inlägg som blir misslyckat fast ändå inte. Har faktiskt aldrig sett något liknande. Maradona slog väl något liknande inlägg någon gång kanske men aldrig att jag har sett ett sådant mål.

Kyckling med ris hade jag med mig i min matbox idag.Starkt var det och kanske inte någon smaksensation i övrigt...

Träning ikväll samtidigt som Sverige ska spöa Slovakien i VMs kvartsfinal. Jag tror det blir riktigt svårt men långti från omöjligt. Mitt tips 5-3 till Sverige.

Körde bil till jobbet idag för första gången på väldigt länge. Det ösregnade när jag gick upp och bilen var ledig så jag tyckte att jag fick det. Har ändå lite ångest för att jag lät latheten segra över mitt morgontrötta psyke.
Men jag ska ju träna ikväll så jag får väl röra mig desto mer då.


Kommentarer
Postat av: Anonym

försten till bilen får den.. that´s the rules!!

2007-05-09 @ 15:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0