IKEA

Tillbaka på jobbet efter långhelgen. Är väl inte sådär jätteinspirerad just nu när solen skiner ute och det är årets hittils varmaste dag. Helgen försvann lika fort som en avlöning men var himla trevlig på alla sätt och vis.
i torsdags var vil på grillfest hemma hos lagkapten Andersson, utan att säga för mycket så kan jag säga att jag hade så in i helvetes ont i huvudet i fredags. Det sammanfattar det hela ganska bra.
I fredags sedan så gjorde vi inte så mycket, och jag mäktade till och med med ett träningspass på kvällen fast jag var nära att stryka med flera gånger på grund utav mitt svåra fall av bakfylla. Försökte dricka den obligatoriska fredagswhiskyn sent på kvällen men det räckte med att livets vatten nuddade mina läppar för att jag skulle ta det (inte så svåra) beslutet att inte dricka upp.
Lördagen sedan började lugnt och skönt med en ordentlig sovmorgon efter det hände ingenting. Ett par timmar betapet blev det dock. På kvällen så blev det poker-spel i goda vänners lag och jag gick faktiskt plus denna gången. Någon enstaka öl rann ner och även en whisky men jag kände mig fortfarande sliten efter Pettans grillfest så jag stannade vid det.
I går,söndag, så spenderade jag huvuddelen på IKEA. Jag gillar inte det stället.  I vart fall så hittade vi en hel del saker som vi(?) tyckte att vi(?) behövde. Bland annat så hittade vi en slags hylla med lådor som var en meter bred men bara ca 20cm djup så den passade utmärkt i vår trånga hall ända tills den var i hopskruvad och vi insåg  att vi inte hade tagit med telefonjacket i beräkningarna( för övrigt det enda jack vi har).Så då återstod bara improvissation, två ordentliga skruvar och lika många pluggar sedan hängde hyllan över jacket utan ben. Det får bära eller brista.Bokstavligen.

Alfredsson är gud i Ottawa och Drogba är gud i Chelsea. Även om jag höll på Man U i FA-cup-finalen så tycker jag ändå att Chelski var värda en titel iår.

Träning ikväll igen, ska bli ganska skönt faktist. Match på fredag borta mot Timmernabben. Vågar nästan lova att dom är mycket bättre än vad Trekanten var nu senast så där har vi en tuff uppgift.

I eftermiddag efter jobbet ska jag handla en dammsugare, bara så att alla vet.
 Nu får det vara bra för den här gången

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Ähhh tänkte bara ge dig lite cred (eller egentligen er båda två) för bloggarna.
Det är riktigt kul läsning.
Dessutom är det rätt kul att jämföra dina o Jojjes upplevelser av IKEA...hehe...:-)
Hmmm...Öster hade behövt en Rasmus o en Viktor mer än en Zavadil o en Figu, o en David mer än en Teever...bara att medge...Vilket j-kla Raz-mål idag liksom...

2007-05-21 @ 23:07:45
Postat av: Anonym

Ikea andy var din idé...

2007-05-25 @ 19:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0