Fem sekunder kvar...

Vi spelade match igår och förlorade den matchen hemma på IP mot Stjärnan med 2-1. Egentligen inte mycket att orda om. Påskallavikslaget var väl värda dom tre poängen för vi var itne speciellt bra. Det tråkiga är bara att vi släppte in 2-1 målet med mindre än fem sekunder kvar av matcher på ett inlägg som vår målvakt (som förutom det, gjorde en kanonmatch till skillnad mot undertecknad som var oduglig matchen igenom) skulle plocka ner men något hände och han tappade bollen och trasslade in sig i sig själv och deras forward kunde enkelt göra det avgörande målet.
Det kändes väldigt tungt efter slutsignalen och gör så fortfarande. Det är något jag har märkt på senare år att jag har blivit en fruktansvärt dålig förlorare. Beter mig rentav barnsligt ofta när resultaten inte riktigt går som jag önskar.
Sammanfattningsvis om matchen: Stjärnan vann rättvist även om det var olyckligt att deras avgörande mål kom till på det sättet. Vårt mål gjordes av Stefan på vår egentligen enda målchans.
Bäst i JIF tyckte jag att Klevtun och Bergkvist var. Jag själv hamnar allra längst ner på den listan. Tyvärr....
image3
Bröderna Andersson/Randewall. Efter sista matchen förra året. Notera Dennis mage...

Annars har jag idag tänkt att gå ner på Emmaboda IP och titta på damlaget när dom förhoppningsvis gör processen kort med rookien Glimåkra. 

I kväll kommer det bli lungt och skönt med god mat och några öl,någon bra film  och bara ta det lungt. I morgon blir det en tur till Lindås för att hälsa på päronen och käka lite. Efter det tror jag att jag ska snylta in mig hos Fagerström och titta på Gefle- KFF på ppw. (läser du detta Peter så börjar det bli dags att åka ner o handla chips och annat gott)

Dennis var första JIF:are att hamna i ÖS-elvan och det är han väl värd.

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Jo nog var det rättvist att de vann....men ni gav ju faktiskt bort båda målen, inte bara det sista...
Menmen- Bara att komma igen!!!
Fast lite mer än en tunnel hoppaa man ju på att få se för 30 spänn i entré...:-)

2007-05-05 @ 12:18:30
Postat av: Ante

Kul att du uppmärsammade den tunneln. Jag tror det var enda gången på hela matchen jag hade bollen. Det kändes så iallafall!

2007-05-05 @ 14:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0