Emil Kåbergs slutspelsskägg

I natt spelade Tampa borta mot Edmonton och gjorde det riktigt bra, 3-1 vann man med och Vinny L gjorde två baljor. Bägge gångerna assisterad av  radarpartnern St. Louis. Tampa tog därmed tillbaka ledningen i SED och även om Atlanta skulle gå om så ligger Tampa kvar på fast slutspelsmark.
Lecavalier har nu fem mål kvar upp till 50 och både Marty och Vinny har 9 poäng upp till 100p.

Jag tränade fotboll på grus igår.Blött, kallt och endast 12 man närvarande... Men faktiskt ganska skoj ändå. Vi ska spela säsongens första träningsmatch på fredag på konstgräs. Det ska bli kul.

Tampas Nick Tarnasky(vilket underbart hockeynamn!) var åter igen i slagsmål, denna gången mot Matt Greene. Har inte sett fighten ännu men ska göra det så fort jag får tid.
Jag anser att slagsmålen i NHL  är en del av spelet. Det hör liksom till så jag uppskattar att Tampa värvade in Shane O´Brien som dels är en väldigt skicklig back och dels en bra fighter.

Columbus slog LAK med 3-2 efter OT. Colorado slog Sabres på bortais och jagar frenetiskt den sista slutspelsplatsen i väst. Och starka Anaheim slog Phoenix med 2-1.

Är helt övertygad om att Ducks kommer gå långt i år. Kan tänka mig att dom spelar final mot antingen Pittsburgh, Buffalo eller Tampa (partiskt? ja kanske men inte omöjligt...)

I kväll ska jag kika lite på det svenska slutspelet och hoppas kunna få se lite bra,tuff hockey. Vet faktiskt inte vilken match C+ visar men det ger väl sig.

Måste hinna spela lite betapet ikväll också, det är enormt beroende framkallande.

Lunchen idag bestod av potatiskroketter och kött och såna där långa gröna jävlar som jag aldrig kommer ihåg vad dom heter, men goda är dom.

Idag är det torsdag och om allt går som det ska så bör det bli fredag i morgon. Veckans absolut bästa dag som nästan alltid avslutas med en Laphroaig eller någon annan whisky i soffan. Sen brukar den tuffa arbetsveckan göra sig påmind så efter drycken så brukar man somna ganska gott

Vilket djävulskt slutspelsskägg han har Emil Kåberg. Fan vad iskallt!

Hoppas på att Montreal kan spöa Thrashers inatt.
Andra spännande matcher är Rangers mot Islanders i ett riktigt hett derby. Likaså tror jag att Penguins mot Devils kan bli en underhållande match.
Ottawa mot Toronto brukar alltid bli en hård batalj men jag tror faktiskt att Maple Leafs tar hem två poäng där.

Nu är det dags att jobba igen. Lunchrasten är slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0