Dammsugning

Återigen lunchrast. Färdigrätt från Dafgårds bestående av karré och stekt potatis var det som gällde idag. En del av dom där färdigrätterna är faktiskt helt OK.
Lika fint väder idag och jag fick nästan värmeslag när jag körde truck utomhus i förmiddags, det är ett säkert vårtecken.

I nattens NHL så spelades bara en enda match och i den slog Detroit Anaheim med 1-0. Verkar ha varit en riktigt sömnig historia förrutom en fight där Travis Moen och svenske Andreas Lilja duellerade. Har inte sett den än så jag kan inte kommentera den alls.
Tomas Holmström noterades för en ass annars hände inte så mycket.

Ikväll tror jag bestämt att det är SM-slutspel på TV och mina utsikter att få se något av det denna gången är betydligt ljusare då lagkaptenen i team JVG49b har fotbollsträning under kvällen.
Även dammsugning står på schemat idag.

Vi var 22 man på träningen igår så vi spelade mycket, det är bra. Benen höll även om dom var sega och tunga.

I natt är det dags. Florida-derby. Prestigen och adrenalinet flödar förhoppningsvis. Jag vet att Tampa är ett bättre lag än Florida och bör vinna men det är sällan så lätt inom idrotten tyvärr. Jag hoppas på att Marc Denis får stå i målet och jag tror att Lecavalier avgör matchen med sitt 50:e mål som kommer inatt. Det har jag på känn.

Och TAIF vann igår... två matcher från att få möta storheter som Leksand,Rögle och förstås Nybro!

Skulle lyxa till det med en kexchoklad och en kaffe efter lunchen. Stoppade i pengar men tryckte fel nummer och fick någonting annat äckligt skit.

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0