7-1, 7-2 och 1-1

Jag satte mig igår kväll för att avnjuta den tidiga matchen mellan Washington och Tampa Bay genom webradion och Tampas alldeles utmärkte kommentator Dave Mishkin. Jag njöt inte alls kan jag säga. Säsongens största bakslag kom när det absolut inte fick komma. 7-1 stod det innan förnedringen var över. Allt som kunde gå åt helvete gick åt helvete. Stackars Johan Holmqvist i målet. Först fick han förtroendet att stå från start och tackade för det genom att släppa in två puckar innan någon fattade någonting. Slut på förtroendet och in med Marc Denis mellan stolparna. Det gick om möjligt ännu sämre. Denis fick tre skott emot sig och släppte in alla tre. Slut även på förtroendet för hans del och in med Honken igen (!) som på nytt tackade coach Tortorella genom att släppa in två puckar... Det känns som att sånt händer bara lag som jag håller på.
Nu är Lightning i allra högsta grad indragna i den där jobbiga streckstriden om slutspelsplatserna. Jag trodde att jag i lugn och ro skulle få se Tampa ta sig till The Playoffs och att Marty och Vinny utan någon som helst press skulle segla över den där magiska 100 poängsgränsen. Men nu är jag inte säker alls längre. Och med två målvakter som darrar så in i helvete kan det bli riktigt jobbigt dom sista nio matcherna.

Vi sparkade boll i helgen mot lokalkonkurrenten Vissefjärda. Jag trodde på förhand att det skulle bli jämnt. Det blev det inte på något vis. Vi vann med 7-2 och borde nog i ärlighetens namn vunnit med mer. Trots att vi hade ett gäng ordinarie borta så måste jag säga att det såg riktigt bra ut. Men det gör väl ofta det när man vinner.
I morgon är det träning på grus igen, lite surt. Jag börjar verkligen att gilla konstgräset. Riktigt fin plan!

HV och MoDo tog dom sista Semifinal-platserna men det känns inte som om någon skulle kunna hota Färjestad till guldet.

Tampa har NYI hemma natten till onsdag och då uppryckning som gäller. Allt annat än två poäng där är underkänt.
 
I kväll är det Prison Break och 100 höjdare samtidigt. Dom två bästa programmen går samma tid en sen måndagkväll. Varför?

Kalmar FF fick 1-1 mot IF Elfsborg. Det måste man ju se som väldigt starkt. Anders Svensson trodde ju till och med att FF skulle va med och slåss om medaljerna.Det verkar våghalsigt att sticka ut hakan så med tanke på Kalmar har varit totalt avhängda dom sista åren...eller? (Du förstod ironin va AK?)

Nu får det bli en betapet
//


Kommentarer
Postat av: AK

Ironi? Nej, det var ju dagens klockrenaste sanning...
Eller förresten. Kanske skulle stått sista 50 åren förresten...
De var väl halvhyfsade på 50-talet har jag hört:-)

2007-03-19 @ 20:49:46
Postat av: Kent J

Hej sonen !!

Härlig blogg som du fått till. Sitter i min ensamhet/sjukhet och går tittar in på olika sidor som jag annars haft svårt att hinna med. Har åxå varit inne på chriz resedagbok. Hursomheslat så har du fått till det riktigt bra. Pappa !

2007-03-20 @ 16:46:44
Postat av: AK

Bara att instämma med Kent. Min gamle granne från våningen ovanpå kan ju skriva väldigt läsvärt!

2007-03-21 @ 00:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0