100 spänn på Tampa

Lunchrast på jobbet igen. Idag var det fläskkarré med potatis i matsalen. Helt OK

I natt spelade Tampa på bortais mot absoluta mardrömsmots¨åndaren Toronto Maple Leafs. Och precis som vanligt blev det torsk. 3-2 denna gång efter bland annat 1+1 av Mats Sundin som har en helt otrolig förmåga att alltid spela bra mot oss. Det positiva i matchen var att Tampas målis Marc Denis gjorde en riktigt bra match och ser allt  mer ut som coach Tortorellas (med ett förflutet i Kristianstads IK nån gång på 70 talet) förstaval. Det är upp till Johan Holmqvist att bevisa att han har fel för jag anser att när ett lag går in i slutspel, vilket Tampa har goda chanser att göra, så bör man ha en uttalad förstemålvakt.
Lecavaliers point-streak håller i sig då han noterades för en assist  till bästa kompisen Brad Richards powerplay-balja bara några minuter in i matchen. Tror att Lecavalier nu har gjort 24 poäng dom sista 13 eller 14 matcherna.

I eftermiddag bär det av till Kalmar för bland annat inhandling av ett par nya fotbollsskor. Funderar på Umbro denna gång. Har haft sådana förr och dom passar mina fötter perfekt.

Micke Nylander gjorde två mål redan i första perioden när hans NYR förlorade med 3-2 hemma mot Ottawa där Daniel Alfredsson gjorde ett mål.
Pittsburgh slog Buffalo med 5-4 efter att Sidney Crosby gjort 1 mål och spelat fram till två. Han avgjorde nog poängligan där då han är 9 poäng före tvåan (Lecavalier).

Måste säga att det är otroligt skönt att det nästan är ljust när man cyklar till jobbet på morgonen.

Bannar mig själv lite för att jag satte 100 spänn på Tampa på lången. Jag visste ju innerst inne att Toronto skulle ta det...

Nu är det dags att arbeta en stund till!
//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0