Snart oktober

11 arbetsdagar kvar tills semestern! Det är inte så vansinnigt mycket men likväl ska dom betas av. I runda slängar blir det 88 timmar och 88 timmar är ändå en del men å andra sidan så har semestern inte varit så här nära på hela året.

I morgon kväll är det något av en omvänd seriefinal på IP i Johansfors då vi tar emot jumbon Flygsfors. Det är en match som bara måste vinnas men med tanke på vår nuvarande formkurva kommer det inte att bli lätt. Jag tror ändå på seger eftersom vi mönstrar fullt manskap så när som på Peter Andersson som är skadad och borta återstoden av vårsäsongen tyvärr.Vi ska även spela utan vår tränare Per som är i väg på andra uppdrag(zonläger av något slag tror jag).
En vinst hade suttit som en fläskläpp!

Vilken match Kalmar FF gjorde nere i Malmö. Dom borde i ärlighetens namn ha vunnit den matchen med en tre fyra mål om brassarna hade koncentrerat sig i sina frilägen men det blev tre poäng ändå och jag är väldigt nöjd!
Lite trist bara att FF tappade poäng mot lag som BP och Trelleborg, poäng som mycket väl kan vara skillnaden på SM-guld och ingenting.

46 grader varmt i Grekland just nu.Vi ska dit om ter veckor, hoppas att det har svalnat lite tills dess. Var i Turkiet för några år sedan när kvicksilvret steg till 48 grader och det var allt annat än behagligt vill jag lova.

I dag fyller Malin 20 år! Grattis Malin!

Läser en bok just nu som heter "Två nötcreme och en moviebox" av dårarna Hammar/Vikingsson. Alla som är födda mellan 1975-1984 bör nog läsa den, man känner igen sig i nästan allting. Ett litet tips bara!

Min NHL-abstinens är just nu enorm. Spenderade ett bra tag i går kväll på youtube och kollade gamla klipp och lite gamla hederliga hockeyslagsmål. Det är inte mycket så går upp mot en match mellan Tampa och något annat gäng som Lightning till slut vinner med 8-4 och domaren delar ut en 300 utvisningsminuter! Oktober är snart här!

När jag ändå var på youtube så passade jag på att kolla på dom av Sportmagasinet rekommenderade klippen. (100 bästa idrottsklippen) Där fanns ett och ett annat guldkorn. Längdhoppsfinalen i Tokyo -91 är en favorit, hyllningsvideon till Börje Salming en annan och förstås "Miracle on Ice" när USA slog Sovjet i den klassiska matchen från vinter-OS 1980. Kan även rekomendera filmen som heter Miracle som handlar just om Herb Brooks mannar på väg mot OS-guldet! "You´ve got five seconds, four, Do you believe in miracles? YEEEES!"
Det är väl endast när Ross och Rachel blir i hop i Vänner som överträffar det när det gäller amerikansk TV. Kanske också slagsmålet mellan Dean Youngblood och Carl Racki i filmen Youngblood kan konkurera med ovan nämnda...
image18
Rob Lowe och Patrick Swayze från filmen Youngblood

Nu ska jag ner och hänga tvätt
/~~/

*Bilden är tagen från home.comcast.net

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0