Smörgåstårta,Ari och diverse tänder.

Har precis bäljat i mig en bytta gulaschsoppa av märket Findus eller möjligen Felix. Helt ok faktiskt om någon skulle vilja prova.
Sitter lite i valet och kvalet om jag ska åka till Lindås ikväll för att se min gamla moderklubb spela mot Liatorp, egentligen så bestämmer nog vädret det för regnar det så åker jag inte.

Jag var på Fredriksskans igår kväll och såg KFF köra över ÖSK i Aris avskedsföreställning.Kalmar var bättre från start till mål och känns mäktigt stabila för tillfället.
Vi stod som vanligt på sektion F med Kalmarsund i ryggen.Våra närmsta grannar därifrån är ,förutom den halvtaskiga sittplatsläktaren sektion G, klacken. I går var det bra fart på den men vilken dåre som leder den. Ta inte detta fel nu, jag är absolut för att det ska finnas en klack som sjunger skrålar och även ibland vara lite småelaka mot motståndare och domare .Men den dåren som leder FFs klack som fullständigt idiotförklarar sina medsupportrar i klacken är lite för mycket tycker jag. Jag kanske är ensam, jag vet inte.

Det mesta tyder på att vår Halmstadstripp blir inställd på grund av att vädret inte verkar vilja bättre sig nämnvärt till helgen.

Drygt 60 arbetstimmar kvar till semestern, det är fan inte mycket.
image20
Bild från helgens fest. Har inte en aning om vem det föreställer. Kom gärna med förslag!

Transfermerknaden är i full gång i de flesta sporter just nu, själv fokuserar jag mest på NHL och free agent-cirkusen där. Nylander blev i natt kvar för Tampas edsvurna fiende Washington och gick i mina ögon direkt från att ha varit en respekterad underhållare till en "nobody". Officiellt i alla fall, innerst inne kommer jag nog alltid att gilla Micke Nylander som ishockeyspelare. Han har ju trots allt ett förflutet i Tampa.

I morgon ska vi få smörgåstårta på jobbet, vi slog rekord på min avdelning förra veckan! Det gav oss en bit smörgåstårta och någon hög chef någonstans en jävla massa miljoner. Men jag klagar inte,jag gillar smörgåstårta. Jag tror att jag hade gillat miljoner också men jag vet inte för jag har aldrig smakat...

Nu ska jag gå och raka skallen igen!


/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0