Supersöndag

Återigen söndagskväll och inte tillstymmelse till söndagsångest. Jag tror sjukskrivningen gjorde mig gott på fler än ett plan.

I går var vi på julbord när kommunens bästa café tackade sin personal med respektive för ett gott arbete under det gågna året.
Tillställningen började med en timmes bowling där jag tidigt visade min enorma kapacitet inom det området och spärrade galant i första rutan. När det senare var min tur igen så började jag med att strategiskt lägga förstaklotet i rännan för att jämna till ställningen lite. Olyckligtvis hamnade även andraklotet i rännan efter att jag med full kraft dragit det i baksidan av mitt egna lår och av förklarliga skäl fick oerhörda smärtor. Tyvärr var det ingen som uppmärksammade detta då svärfar, som bowlade för första gången, drog all uppmärksamhet till sin bana där en bjöd på fullkomligt lysande slag med mindre lysande diton.
Julbordet sedan kan jag verkligen rekommendera, god mat och trevlig personal. Mer kräver inte jag. Jo, en Skåne förstås till julmaten men även det ordade Dzenans crew.

Efter det var jag så in i helvetes mätt att jag nog helst gått och lagt mig men av någon outgrundlig anledning hamnade vi nere på Amigo mer eller mindre nyktra så därför blev det bara en öl och lite skitsnack och faktiskt även lite hårdrock. Jag kommer inte riktigt ihåg vad bandet hette (Crazy... någonting) men dom var faktiskt skitbra. Jag gillar sådan musik.

Jag är fotbollsträningssugen...

Dagen idag har mest gått i Premier League-fotbollens tecken med två toppmatcher som iallfall jag inte tyckte var sådär skitbra någon av dom. Dom är så pass bra dom lagen att dom på något vis tar ut varandra och då blir det mycket kamp och lite skönspel...
Jag vann i alla fall på Oddset när jag prickade in både United och Arsenal relativt enkelt.

En vecka till jul... Var har detta året tagit vägen?

Förra veckan hade jag en helt hysterisk formtopp i Betapet. Nu är det precis jävla tvärtom. Jag vinner ingenting och har rasat i rankingen. Inte bra alls. Jag funderar på att ägna hela julledigheten åt att spela Beta och jpbba mig upp igen.
 
Nu tror jag vi rundar av och avslutar här.
Glöm inte att blåsa ut ljusen denna tredje advent!
/~~/


Kommentarer
Postat av: Väninnorna på vårdcentralen

Var är Du någonstans, vår egen lille tomte. Vi väntade på lussekatter och pepparkakor men tji fick vi. Om Du kommit hade du fått höra den allra bästa versionen av O Helga Natt av Eva-Lena, Lena och den koreanska doktorn Annika.
Ha de riktigt bra och montera Dina maskiner (det heter visst maskiner på er avdelning enl Matilda) försiktigt så Du slipper fler skador.

GOD JUL och en stor kram från väninnorna på vårdcentralen

2007-12-18 @ 11:30:29
Postat av: Ante

Väninnorna på vårdcentralen: Vad trevligt att höra från er! Jag saknar er om dagarna. Matilda har helt rätt i att det heter maskiner på PVX!
Jag skulle verkligen uppskatta eran version av O Helga Natt och helst av allt skulle jag vilja höra Linderholt/Fransson gå upp i falsett!
Kram och God Jul på er med!

2007-12-18 @ 21:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0