Klappat och klart

Nybro blev för någon halvtimme sedan klara för kvalserien mot allsvenskan. Detta sedan Kiruna enkelt eliminerats i två raka matcher. Den första vanns i Victoriahallen med hela 11-0 och den andra vanns således i kväll med stabila 4-0 i Lombiahallen i Kiruna. I kvalserien väntar redan Nybros andra ärkerival IK Oskarshamn. För väldigt många är rivaliteten mellan de klubbarna större än den mellan Nybro och TAIF. Även Sundsvall och Olofström är klara för den serien medans Tingsryd högst troligt gör den kvartetten sällskap i morgon och får där sällskap av Asplöven eller Enköping.

Nybro ångar på och har redan nu gjort en fullt godkänd insats denna säsong och Torgny Bendelin påverkan på laget ska nog inte underskattas. Bendelins kontrakt sträcker sig även över nästa säsong vilket lär attrahera ännu fler spelare av rang att komma till Nybro och spela under en sann tränarlegendar.


För Kalmar FF gick helgens match inte alls lika bra. Inte resultatmässigt i alla fall. Man spelade ut sin ärkerival IFK Göteborg efter noter under årets första halvlek i allsvenskan men det var IFK som stod för effektiviteten och Tobias Hysén svarade för två fina mål när IFK till slut kunde vinna med klara 3-0. Nanne har en del att grubbla över och lär antagligen redan nu ha svaret på vad det var som gick snett.


Har varit på spinning i kväll. Jävlar i havet vad segt och tungt det gick, men det är de passen som är helt underbara... efteråt. När man sätter sig i bastun helt slut och bara kopplar av så är man väldigt nöjd med sin insats och har med ens glömt "aldrig-mer-tankarna" som dyker upp när det är som allra jobbigast under träningspasset.

Mons Kallentofts bok "Midvinterblod" som jag nu läser är en sådan som man längtar efter att få fortsätta läsa. Nu har jag oerhört svårt att klara av mer en ett- eller högst ett par tiotal sidor innan John Blund också han vill läsa min bok varpå jag alltid får ge upp. John Blund kompromissar sällan.


Kallentoft

Tycker lite synd om David Elm som på grund av någon magåkomma missade supermatcherna mot dels Juventus i Turin och även den match han npg mest sett fram emot att spela nämligen den mot Manchester United i lördags på Old Trafford, världens kanske mest mytomspunna arena.

Personligen tycker jag det var stort att springa in på Åseda IP då den idrottsplatsen är utrustat med en läktare som gott och väl sväljer 60 personer, fast sådana skyhöga åskådarantal har aldrig bemödat sig till någon av de hundratals matcher man trots allt deltagit i.

Nu tar vi kvällen.

/~~/

Kommentarer
Postat av: Tappen

Phew phew vilken vändning av Taif...

2010-03-16 @ 23:09:57
URL: http://jennymelin.bloggagratis.se/
Postat av: Yzerman

Tappen: Ja det måste varit fantastiskt att se! Nu blir det kul matcher i kvalserien. Träffas och ta ett par kalla innan TAIF-NIF och NIF-TAIF kanske?

2010-03-17 @ 12:22:29
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0