Debut

Snön fullkomligt vräker ner ute, och det verkar som om meteorologerna för en gångs skull slagit huvudet på spiken och prickat in en prognos. Under flera veckors tid har jag hört snacket om denna onsdag då Snöovädret med stort S skulle dra in över vårt län vid lunchtid och så blev det faktiskt. Man får tycka vad man vill, men jag tycker mycket om snön och kylan men börjar bäva inför slaskmånaderna mars och april som brukar vara horribla ur den synvinkeln.

Vill passa på att skicka ett stort grattis till David Elm som med den äran gjorde sin debut i världens kanske bästa, och utan tvekan mest mytomspunna fotbollsliga, Premier League. I den 79:e minuten i tisdagskvällens match mot Tottenhan på White Hart Lane tog Roy Hodgson beslutet att skicka in ett ordentligt stycke broakullason på planen och David gjorde inte bort sig. Mycket kul att se!

Spelade innebandy ett par timmar igår kväll och även om den första timmen präglades av stundtals osannolika missar från min klubba så satte målskyttet fart i under den andra halvan. Trött, svettig och hungrig begav jag mig sedan hemåt för att se mitt favoritprogram, Mästarnas Mästare som är fantastiskt underhållande. Stefan Holm chockade alla efter sitt antiklimax i tävlingen som gick ut på att hållan andan under vatten när olympiamästaren endast mäktade med sex ynka sekunder utan syre. En som däremot klarade den uppgiften galant var forne storsimmaren Louise Karlsson som utan att förta sig lungt stannade kvar på botten i drygt två och en halv minut. För er som inte ser programmet uppmanar jag er att snarast börja följa det bästa som hänt svensk tv sedan På Spåret började sändas.

I morgon är det ånyo en hyperviktig tävling i VikingBowlingen. Omgång fem av åtta och i morgon kan jag vid vinst göra ett mycket kraftigt ryck i toppen. Vid en sistaplats är det nuvarande försprånget i princip uppätet. Jag känner mig själv och vet att jag kan lika gärna vinna som hamna sist. Lika gärna få 200 poäng som 90. Det gäller bara att mala på så trillar käglorna till slut. Lasse Frisk är sjuk men har förkunnat att han kommer jobba i morgon varpå tävlingen kommer att spelas som planerat. Dock har inte Franzén som är sammankallande i klubben inte skött sina åtaganden enligt överenskommelse då vår ordinarie tid mellan 18-20 var bokad och vi kommer därmed få lira en timme tidigare vilket vi övriga som sagt skyller helt och hållet på Lasse Franzén.

/~~/


Kommentarer
Postat av: Tappen

Inte oväntat kammade David noll på Whitehart... En uppdaterad Allettan södra tabell är vi många som väntar på!!

2010-01-28 @ 19:30:05
URL: http://jennymelin.bloggagratis.se
Postat av: Ante

Tappen: Jag vet att många väntar på den tabellen, men dessvärre verkar inte den senaste utgåvan av den gå att finna på nätet... Om du vill kan jag under tiden publicera en lite äldre?

2010-01-28 @ 19:40:09
URL: http://yzerman.se
Postat av: Kristina

Härligt att se David göra entré! Trägen vinner tillslut, så är det bara. Det lär inte vara sista gången han gör ett inhopp, det är jag ganska säker på

2010-01-29 @ 14:02:37
Postat av: Ante

Kristina: Jag håller med dig. Han är så väl värd chansen!

2010-01-29 @ 21:14:10
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0