Uppvisning

Lördagskvällen börjar lida mot sitt slut. Jojje somnade i soffan efter den fantastiska "El Clasico" i Madrid men jag kände att jag hade mer att ge så jag beslutade mig för att blogga lite.

El Clasico är namnet på mötet mellan Real Madrid och Barcelona för er som har missat det och denna vårens upplaga av den klassiska matchen blev en av de mest minnesvärda matcher jag någonsin sett. Aldrig förr har jag sett ett så komplett lag som Barcelona som får allt att stämma. Aldrig förr har jag sett ett så komplett lag som Real Madrid bli så otroligt förnedrade som dom blev. Barcelona gjorde som man ville, när man ville. Och man ville mycket och ofta. Hela 6-2 till katalanerna på bortaplan i Madrid gör att ligaguldet är mer eller mindre i hamn och med tanke på uppvisningen i kväll så är dom väl värda det.

Leo Messi måste vara världens bäste spelare. Om man tittar på vad pojkjävlen gör med försvararna på den nivån, för tro mig, det är inte Kosta-klass på backarna Messi snurrar upp. Även Iniesta och Xavi är gudabenådade spelare som inte nog kan hyllas. Jag är helt förstummad av Barcas uppvisning i kväll och är glad att jag såg matchen. En riktig klassiker. En riktig El Clasico.

Annars har dagen mest bestått av linkande då min högerfot inte på något vis mår bra. Det underliga är att den inte har svullnat knappt någonting utan det bara värker utav fan i den. Jag får ge det någon dag till sedan får jag antingen ta till fogsvansen eller hälsa på farbror doktorn.

I morgon eftermiddag klockan 16 är det ödesmatch för Tre Kronor när man möter hemmastarka Schweiz i Bern. Jag tror faktiskt att kronorna fixar det men det kommer inte att bli lätt. Schweiz inför en fanatisk hemmapublik är mycket svårare än vad många tror, då Schweiz av många inte är ansedda att vara en stor hockeynation. Tänk om säger jag bara, glappet mellan de "stora nationerna" och de lite mindre minskar hela tiden. Se på Lettland till exempel som rättvist slog Sverige härom dagen.
Det blir spännande i morgon.

Zlatan avgjorde mötet mellan Inter och Lazio och nu ska det mycket till om inte Inter plockar hem scudetton.

Har i sommarvärmen i eftermiddags också förärat Emmaboda IP med ett besök då ett av mina favoritlag, EIS damlag spelade mot seriefavoriten Nättraby och gjorde det så bra att man vann tillställningen med 4-2 efter två mål av Emma Moline och ett var av Rebecka Herbertsson och Frida Andersson. En ganska trevlig tillställning som EIS vann rättvist.

Om Peter Fagerström och hans befarade knäskada vet jag inte mer än att för några timmar sedan satt och väntade på röntgen i Kalmar. Jag hoppas innerligt att hans knä inte blev allt för illa tilltyglat. Det är ett helvete när knäna börjar krångla.

Lite lördagsgodis är vi väl värda så här på kvällningen. Jag har sagt det förr och säger det igen, Zoran Cipra, Peter Fagerström, Andreas Cornelsen, Martin Johansson, Henke Nordström och Henke Ahlström i all ära men årets nyförvärv i JIF alla kategorier heter Johan Eriksson. Punkt slut

Något är dessutom fel med musen till datorn men på bilden nedan att döma kanske det är dags att låta den vila lite grand.


Och jag som har en trådlös... Den jävlen har ju inte fått luft på flera år
.


Önskar alla en god lördagsnatt och en ännu bättre söndag!

För övrigt är det idag 629 dagar sedan jag slutade snusa och det går faktiskt bra även om suget aldrig riktigt försvinner. Anledningen till att jag vet det exakta antalet dagar är att jag hittade mina inloggningsuppgifter till slutasnusa.com och där håller dom uppenbarligen fortfarande räkningen efter nästa två år.
/~~/

Kommentarer
Postat av: Anonym

En klassiker: Kärleken är som en djungel- den är stor och djup.. En riktig poet denna John Eriksson :-)

2009-05-03 @ 16:04:10
Postat av: Nicke.

Var lite för snabb där... glömde skriva mitt namn i mitt förra inlägg.

2009-05-03 @ 16:07:05
URL: http://nicke-grozdanovski.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0