Dart

Nu är det sannerligen inte många timmar kvar av denna semestern. Denna fredag är den sista semesterdagen för denna gång och på måndag morgon ska man vackert klä på sig arbetarkostymen igen. Det får väl gå även om jag gärna hade haft ett par veckors fritt till. Nåväl, nu är det som det är. Fyra veckor går fort utav bara fan, det är likadant varenda år, men i år har dom gått fortare än vanligt.

Var nere och käkade Casablancas grillbuffé i gårkvälli goda vänners lag. Den buffén är väldigt god vill jag lova. dessutom gav den säkert mig ytterligare något extra kilo som efter semestern ska plockas bort. Ligger runt stadiga 90 pannor just nu och det är minst fem för mycket för att jag ska vara nöjd.

För övrigt har jag idrottat som aldrig förr denna semestern. Jag har tränat flera timmar varje dag. Kanske inte på den mest konditionskrävande idrotten, men likväl har jag tränat idrott. Jag har blivit frälst i dart. Jag köpte en tävla i början av veckan och har kastat in den med råge. I går kväll körde brorsan, jag och Pieter von Fahger dom klassiska dartspelen 501 och Killer i åtskilliga rundor och hade fantastiskt skoj. Jag citerar den store skalden Larus Franzénus som en gån sade att "de allra bästa idrotterna är dom man kan dricka öl samtidigt som man uttövar" och jag börjar så sakteliga se hans poäng.



Den 15:e augusti kommer det att hållas ett upptaktsmöte på Genstigen då VikingBowlingens säsong två ska stakas ut. Under denna träff kommer de motioner som inkommit under året att behandlas, vi kommer även välja nya poster (mycket tyder på att det blir samma sittande regering på samma poster) samt sänka en och en annan bärs och förstås häckla Frisk så mycket det bara går eftersom att denne halvportion kom sist av alla i tävlingen förra året. Ska bli kul med en ny säsong faktiskt!

I eftermiddag kommer det att bedrivas målning av ett utrymme i källaren här på Genstigen. Kul vet jag inte om jag säga att det är att måla, men tanken är förstås att resultatet ska bli bra och det är roligt.  

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0