Il Capitano

Har ägnat större delen av kvällen åt att sitta på ett möta med mina grannar och diskutera takomläggningar på våra hus. Har mycket gott hopp om att denna fråga kommer lösa sig på ett bra sätt. Det är för övrigt inte billigt att byta tak...

Till slut jävlar gick det! Kalmar krigade till sig en pinne i Borås trots massivt spelövertag för Elfsborg genom i stort sett hela matchen. KFF var hyfsade i inledningen men spelade sedan långt under sin egen kapacitet fran tills att Elfsborg bytte in Martin Ericsson i slutet av matchen. Nu tror jag inte att det var det bytet i sig som var avgörande, men det var i varje fall då det vände. SM-guld-spelet kom tillbaka och Daniel Mendes kunde kvittera den ledning som Bajrami givit boråsarna i första halvlek. Under stopptiden borde KFF fått en straff men domare Johannesson hade inte stake nog att blåsa tyvärr. Å andra sidan kanske Elfsborg borde haft en tidigare under matchen. Framför allt så borde IFE ha avgjort kampen långt tidigare för säga vad man säga vill, men Kalmar var inte värda en poäng i denna matchen sett över 90 minuter och det är just precis därför denna poängen nästa känns som en seger! Nu kommer första trean hemma mot HBK på söndag.

Vad är det med Timo Räisänens låtar som gör att dom fastnar i huvudet?

I morgon är det stoppdag på Flygt vilket innebär att det inte blir något arbete vilket i sin tur innebär att det är mer eller mindre fredagskväll just nu!
Stoppdagen kommer att spenderas med gräsklipparen till att börja med, sedan en sväng ner till Bil-Karlsson för att hämta mina sommardäck. Efter det så kommer det bli ett stopp på byggcentralen som nu förtiden uppenbarligen bytt namn till XL...

Martin Sliskovec vs Shrek. Jag följer smeknamnskampen med stort nöje...

På lördag och söndag genrepas det för A- respektive B-lag i JIF.A-laget möter seriekonkurrenten Flygsfors borta på lördag medans B-laget möter Norra Tång på söndag borta. Det är alltså bara en enda vecka tills serien drar igång. Fan vad tiden går fort egetligen.

PLATS 3. Peter Andersson. Johansfors IF 2006-?.

Inte en enda av alla de spelare jag spelat har betytt mer för sitt lag än vad "Il Capitano" har gjort för Johansfors. Är väldigt ofta skillnaden på vinst eller förlust. Gör runt 20 mål varje säsong oavsett division, vilket är väldigt bra för en mittfältsspelare. Älskar sin vänsterkant där han kan utnyttja sin snabbhet och skära in för att avsluta med sin vassa högerfot. En naturlig lagkapten och otroligt omtyckt av alla i laget.
Har aldrig representerat någon annan klubb än JIF även om anbud funnits. Kommer med allra största säkerhet att avsluta sin karriär i forsen också, även om vi övriga i laget hoppas att det dröjer.
Som sagt, makalöst snabb med bollen och ett suveränt skott. Bra passningsspelare och trots att Pettan är kort till växten så är han en ytterst kompetent huvudspelare. Väldigt juste på planen och jag tror inte han har dragit på sig en enda varning under de år vi spelat i hop.
Vann denna bloggens poängliga förra säsongen som Johansfors bästa spelare under fjolåret. Tillsammans med bland andra brodern Dennis så sliter de bägge ont på IP för att få föreningen att gå runt.
Hade med rätt träning och lite flyt kunnat komma riktigt högt upp i seriesystemet. Dock är vi i dagens Johansfors väldigt tacksamma för att "Il Capitano" spelar för oss.
Till och med Markku Ahonen hävdar att Pettan Andersson är kommunens enda riktiga stjärnspelare och jag säger för en gångs skull inte emot Bodabruks fönster mot världen.
En av mina allra bästa vänner både på och utanför planen, och definitvit en av de allra bästa spelarna jag spelat med!


Pettan Andersson knep bronspengen på denna lista.


Nu är det bara de avslutande tu kvar. Många har förmodligen luskat ut vilka två det rör sig om. Har inte bestämt hur jag ska publicera det än bara. Antingen kör jag som vanligt och visar nummer två först, eller bägge samtidigt. Jag ska suga lite på den karamellen.

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

...och inte den här gången heller...skärpning för tusan...:-)

2009-04-16 @ 23:56:57
Postat av: pettan

tackar så hemskt mycket för en hedrande bronspeng...motiveringen värmer mycket gott!!

2009-04-17 @ 04:04:36
Postat av: Ante

AK: Vem vet, det kanske är två EFF:are som slåss om guldet!

2009-04-17 @ 08:57:59
URL: http://www.yzerman.se
Postat av: Ante

Pettan: Varsågod, det är du värd! Du får tacka genom att stänka in 20 i år också!

2009-04-17 @ 08:59:00
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0